Salarisadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

VISMA Raet heeft voor haar locatie in Amersfoort een vacature voor een

Salarisadministrateur
Fulltime

Medewerkers die op al hun apparaten toegang tot hun salarisgegevens willen? De ontwikkelingen gaan veel te snel om te kunnen 'verstoffen'! Bij VISMA | Raet krijg je die ontwikkelingen als eerste mee. Onze HR & Payroll platformen kennen dagelijks 1,7 miljoen gebruikers en onze payroll engines zijn goed voor enkele miljoenen salarissen per maand. 

Dat biedt grote kansen, bijvoorbeeld om mee te praten – en een bijdrage te leveren aan - verbeteringen en optimalisaties van onze eigen, in house ontwikkelde software. En om de Lean-methodiek te ontdekken. In driedelig grijs. Of gewoon in je favoriete trui/T-shirt. VISMA | Raet levert HR en Payroll oplossingen die een verschil maken. Voor klanten. En voor al hun medewerkers. 

Zo bouw je met ons mee
Als Salarisadministrateur bij Visma | raet kun je (afhankelijk van jouw ervaring en wensen) werken aan onze oplossingen voor de zakelijke markt of not for profit. In deze rol ben je samen met je team van a-z verantwoordelijk voor het adviseren en verzorgen van salarisadministratie voor een eigen groep klanten. Je adviseert klanten proactief en neemt salarisadministratie processen streng (maar rechtvaardig) onder de loep. Dit alles doe je niet alleen - je werkt samen met gedreven collega's die alles op alles zetten om onze klantwaarde te maximaliseren. 

Waar je kansen tot verbetering ziet maak je daar samen met jouw IT collega's werk van. Ook ga je mee op klantbezoek en sluit je aan bij klantoverleggen (normaal gesproken dan, nu werken wij thuis en zijn overleggen online!) 

Het werken in een een multi client omgeving (elk met hun eigen CAO's en regelingen) maakt jouw werk inhoudelijk uitdagend en divers. Om jou de tools te geven om succesvol te kunnen zijn in jouw werk is er veel aandacht voor ontwikkeling, onder andere via regelmatige kennissessies met (externe specialisten). 

Dit heb je ervoor nodig
Een passie voor salarisadministratie en de drive om jezelf verder te gaan ontwikkelen. Als eindverantwoordelijke voor jouw klanten zijn jouw communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld. Jij hebt interesse in de 'Lean way of working' en hebt genoeg IT-gevoel om softwareontwikkelaars de juiste, klantgerichte stappen te helpen zetten. 

Afhankelijk van je doorgroeiambities, zijn advieskwaliteiten, coachende skills en/of passie voor procesverbetering heel welkom. Dat je secuur werkt – ook als deadlines met rasse schreden naderen – en je vakinhoudelijke kennis graag actueel houdt, is vanzelfsprekend. 

Het harde eisen lijstje

 • HBO werk en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar recente ervaring als salarisadministrateur
 • Bij voorkeur een afgeronde PDL
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Fulltime of minimaal 32 uur per week beschikbaar


Wat je ziet en wat je krijgt
Vanwege de coronacrisis werken wij binnen Visma | raet volledig thuis. Maar wanneer je wel op kantoor werkt, is dat op ons hoofdkantoor in Amersfoort met zo'n 1000 andere collega's, onder wie 300 IT'ers. Je gaat deel uitmaken van een van onze diverse, gezellige en klantgerichte teams die jou graag begeleiden en coachen in jouw werk en jouw ontwikkeling. Daarnaast werk je bij Visma | raet samen met ruim 300 payroll specialisten. En al die collega's staan open voor jouw ideeën en inzichten! 

Ook fijn om te weten; Visma|Raet wil topprestaties voor klanten neerzetten. Maar we beseffen dat dit alleen lukt als mensen lekker in hun vel zitten en genoeg tijd hebben voor de 'belangrijkere' dingen in het leven. Daar krijg je dan ook meer dan voldoende ruimte voor. 

Wat je verder mag verwachten:

 • Een rol met impact in een internationaal werkende, snel veranderende organisatie
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Een fulltime bruto salaris (afhankelijk van ervaring) tot 4200 euro
 • Een thuiswerkvergoeding om jouw werkplek mee in te richten
 • Tot 30 vakantiedagen per jaar
 • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak door onder meer kennissessies
 • Een carrièrepad dat je zelf opstelt in samenspraak met je leidinggevende
 • Een open cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief
 • De mogelijkheid om (ook na de coronacrisis) parttime, flexibel en thuis te werken


Meer informatie en solliciteren
Is jouw interesse in de functie van salarisadministrateur gewekt? Rechtsboven zit de knop der knoppen om te solliciteren via onze sollicitatiepagina!

Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Loes van Rijn (Coördinator Talent Acquisition) via +31 6 83 00 22 16 en Loes.vanrijn@visma.com of Denise Oudenaarde, (Talent Acquisition Business Partner) via + 31 6 30 96 65 24 en Denise.oudenaarde@visma.com. Sollicitatiegesprekken vinden uitsluitend online plaats via google meets, een online assessment is onderdeel van de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Salarisadministratie, Salarisadministrateur, PDL, Loonadministratie, Financieel Administratief


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Utrecht, Salaris Administratie, ICT/Communicatie/Media