senior medewerker financiën

Heeft bedrijfsadministratie geen geheimen meer voor jou, deel je graag kennis over jouw vakgebied en draai je je hand niet om voor het opstellen van begrotingen, jaarrekeningen en het doorrekenen van vastgoedprojecten?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Omdat een collega met pensioen gaat, hebben wij een vacature voor:

senior medewerker financiën
een kei in bedrijfsadministratie en teamplayer binnen vastgoedprojecten


Als senior medewerker financiën ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de financiële administratie en de bijbehorende verslaglegging.
Daarnaast ben je met het projectteam medeverantwoordelijk voor de financiële verantwoording van vastgoedprojecten. Ook ben je deels verantwoordelijk voor de interne controle, maak je financiële prognoses, verzorg je de aangifte omzetbelasting en doe je de administratie van activa, passiva en treasury activiteiten. De afdeling Financiën bestaat uit 6 medewerkers, waaronder 2 ict-medewerkers. Je legt verantwoording af aan de manager financiën.

Wat jij biedt

  • hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding SPD
  • kennis van en ervaring met projectmatig werken en het werken binnen een projectteam
  • ervaring met Microsoft Office 365 en WALS

Je bent assertief en hebt een sterke persoonlijkheid. Collega’s nemen graag iets van jou aan. Je beschikt  over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en je bent stressbestendig. Je blijft ook onder druk effectief presteren.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie in een prettige en informele werkomgeving met ruimte voor je eigen inbreng. Wij kennen een 36-urige werkweek. We bieden je een overeenkomst voor een jaar met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en ligt tussen de € 3.445 en € 4.531 (schaal I van de CAO Woondiensten). Je krijgt een reiskostenvergoeding en er zijn mogelijkheden opleidingen te volgen. We werken als bedrijf in de Cloud waardoor thuis werken goed mogelijk is.

Enthousiast?
Ben jij enthousiast? Stuur dan meteen je motivatie en cv naar Patrimonium Barendrecht, Jacqueline van der Glas, personeelsadviseur, werken@patrimoniumbarendrecht.nl dit kan direct via de solliciteren button. 

Eerst meer weten over de functie?

Neem dan contact op met Frank aan de Wiel, manager financiën.

Over Patrimonium Barendrecht
Dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor goede en betaalbare woningen in Barendrecht. We investeren in veiligheid, duurzaamheid, sociale stabiliteit en een goede dienstverlening. Wij bieden meer dan alleen een woning. Samen met lokale partners werken we aan een prettige leefomgeving voor onze huurders. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Thuis in Barendrecht. Thuis bij Patrimonium Barendrecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is ongewenst. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Assistent Finance Manager, Corporate Finance, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Onroerend Goed, Financieel Medewerker