Financieel Adviseur Informatievoorziening gemeente Leiden

(Sluitingsdatum: 30-12-2020 om 09:00 uur) Je gaat aan de slag voor Servicepunt71 in de rol van lijncontroller voor de afdeling Informatievoorziening. In deze rol adviseer je het management van deze afdeling over het beheer, de bewaking en de ontwikkeling van hun budgetten. 
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 01-02-2021
Einddatum: 01-06-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 16-24
Sluitingsdatum: 30-12-2020 om 09:00 uur

 

Aangezien de Financieel Adviseur van de afdeling Informatievoorziening (ICT) van Servicepunt71 onlangs een andere baan heeft gevonden, zijn zij opzoek naar iemand die invulling aan deze rol kan geven gedurende de periode dat zij opzoek zijn naar een vaste vervanging. De termijn waarvoor zij iemand zoeken is ruim genomen om te borgen dat er een goede kennisoverdracht kan plaatsvinden tussen de tijdelijke en de nieuwe adviseur.

Je gaat aan de slag voor Servicepunt71 in de rol van lijncontroller voor de afdeling Informatievoorziening. In deze rol adviseer je het management van deze afdeling over het beheer, de bewaking en de ontwikkeling van hun budgetten. Aangezien de afdeling Informatievoorziening nog niet zo lang onderdeel is van Servicepunt71, liggen er veel uitdagingen op het Financiële gebied. Als Financieel Adviseur wordt er van je verwacht dat je hierover meedenkt, inzicht bied maar zeker ook actief meewerkt om zaken op orde te krijgen. Ook bij projecten op het IV vlak kan jouw inzet nodig zijn. Je krijgt in ieder geval te maken met een grote diversiteit en complexiteit aan onderwerpen en met verschillende gesprekspartners.


Functie-eisen

 

  • Minimaal HBO opleiding in de richting Bedrijfseconomie aangevuld met recente kennis van gemeentelijke Financiën;
  • Meerdere jaren ervaring als Financieel Adviseur voor een overheidsorganisatie;
  • Werkzaam geweest op het gebied van (financiën van) Informatievoorziening/ICT;
  • Kennis van en ervaring met Cognos.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Gemeente, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Adviseur, Overheid