Project controller internationale onderwijsprojecten

Projectcontroller internationale onderwijsprojecten (m/v)

 (0,8 fte, mediorniveau)

Wil jij als “Projectcontroller internationale onderwijs projecten” werken bij

dé toonaangevende partner in leren?

Wil jij deel uitmaken van ons team van gedreven professionals dat gaat voor verbetering van het beroepsonderwijs in landen in transitie evenals ontwikkelingslanden?

Wij zijn op zoek naar een projectcontroller die weet van aanpakken! Iemand die vanuit co-creatie, verbinding en persoonlijke eigenaarschap een blijvende impact maakt voor veelal complexe onderwijs gerelateerde projecten in het buitenland. En die vanuit analytisch inzicht, goede analyses en gedegen projectadministratie in staat is om een pro actieve bijdrage te leveren aan gezonde groei.

Wat doen wij?

Bij CINOP hebben we hart voor een leven lang ontwikkelen. We willen mensen en organisaties verder helpen zodat iedereen een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Wat ons kenmerkt? We zijn nieuwsgierig, gedreven en resultaatgericht. En we spreken van oudsher de taal van het onderwijs. Samenwerken zit in ons DNA; het is de motor van onze bevlogenheid om samen projecten te laten slagen.

CINOP Wereldwijd

CINOP Global is een aparte kernactiviteit binnen CINOP en heeft de afgelopen jaren een internationale positie weten te verwerven op het gebied van het acquireren, ontwikkelen en uitvoeren van capaciteitsopbouwprojecten binnen het lokale beroeps- en hoger onderwijs. Dit doen we voor landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. We werken daarbij onder andere aan:  het op peil krijgen van het onderwijs door het ontwikkelen van nationale kwalificatiestandaarden (TVET), capaciteitsopbouw inclusief managementtraining, deelname van jongeren en professionals aan het onderwijs én het verbeteren van bestaande curricula evenals het ontwikkelen van nieuwe curricula. Bekijk de video waarin medewerkers vertellen over de cultuur en werksfeer bij CINOP.   

Wat ga jij doen?

Je voornaamste werkzaamheden binnen het team Global zijn gericht op het onderhouden, analyseren en beheersen van de projectadministratie van meerdere (internationale) projecten.  Je verstrekt hierbij zelfstandig financiële inzichten gebaseerd op sterke analyses. . Daarnaast zal je de leiding nemen in het verbeteren van de processen omtrent de financiële administratie en sturingsinformatie. Tenslotte ben je (mede) verantwoordelijk voor de budgetbewaking van de lopende projecten.

Als projectcontroller ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • het begeleiden van teams van adviseurs op financieel gebied t.a.v. projecten, bijvoorbeeld met het maken van slimme begrotingen en een efficiënte financiële afhandeling;
 • het opstellen van specificaties t.b.v. de maand- en jaarafsluiting;
 • het opstellen van analyses en het creëren van inzichtelijke financiële overzichten in de projecten, zowel op verzoek als proactief;
 • het opstellen van liquiditeitsprognoses voor (langdurig) lopende projecten.
 • het continu verbeteren van de processen omtrent de financiële administratie. Dit doe je samen met het team van adviseurs en de collega’s bij de financiële afdeling.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een financiële studierichting;
 • Je hebt ca. 5 jaar soortgelijke werkervaring opgedaan in een (internationale) organisatie
 •  Je staat stevig in je schoenen, je kunt goed samenwerken en je blijft goed communiceren. Ook wanneer er naar een deadline toegewerkt wordt;
 • Je bent stressbestendig, houdt in hectische situaties altijd het overzicht en weet de juiste prioriteiten te stellen;
 • Je kunt efficiënt omgaan met een verscheidenheid aan procedures en administratie vereisten van verschillende donoren;
 • Je bent in staat om samen met collega’s competitieve begrotingen op te stellen in het kader van uitgeschreven “calls for tender”
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Goede kennis van de Franse taal is een pré;

 

Wat bieden wij?

 • Je start in een contract voor bepaalde tijd met het oog op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en bijpassende organisatieontwikkelingen;
 • Een aantrekkelijk secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, zoals: pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekering inclusief een tegemoetkoming in je ziektekosten, flexibel werken, laptop, smartphone;
 • En natuurlijk hele leuke collega’s.

Interesse en solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Antens (HR Manager) via het e-mailadres: mantens@cinop.nl . Kijk ook even op www.cinopglobal.com en www.cinop.nl.

Stuur je motivatie en actueel CV per e-mail uiterlijk 6 januari 2021 naar sollicitatie@cinop.nl o.v.v. vacaturenummer 26-20. Op dinsdag 12 januari 2021 informeren we je of je uitgenodigd bent voor de 1e gespreksronde op donderdag 14 januari tussen 14.00 – 17.30 uur. Een eventuele 2e gespreksronde staat gepland op woensdag 20 januari tussen 10.00 – 12.00 uur en een afrondend gesprek op maandag 25 januari tussen 09.30 – 10.30 uur.  Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing stellen we niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Controlling, Corporate Finance, Utrecht, Controller, Noord-Brabant, Onderwijs/Training, Project Controller