Debiteurenbeheerder

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Breng jij samen met ons mobiliteit verder?
Bij Volkswagen Pon Financial Services werken we elke dag om iedereen vrijheid in mobiliteit te bieden. Als een van de belangrijkste financiële spelers zitten we in de voorhoede van de mobiliteitsmarkt. Een dynamische markt die continu in beweging is en waar disruptie aan de orde van de dag is. Daarom zoeken we gedreven collega's die willen meebouwen aan de toekomst van mobiliteit.

Zorg jij samen met je collega’s ervoor dat alle gelden tijdig binnenkomen?
Volkswagen Pon Financial Services zoekt een nieuwe collega voor afdeling Debiteurenbeheer! De organisatie heeft besloten om het debiteurenproces volledig in eigen beheer te nemen. Belangrijkste reden daarvoor is dat we daarmee klantgericht en efficiënt kunnen werken. Dat is in deze tijd meer dan ooit van belang. We zijn daarom op zoek naar kandidaten met enige debiteurenervaring of kandidaten met ruime Debiteurenervaring die het leuk vinden om op een goede manier klantcontact te onderhouden.

Voor de locatie Amersfoort zijn we op zoek naar meerdere kandidaten voor de functie van:

Debiteurenbeheerder

Welk profiel neem je mee?
Natuurlijk heb je de juiste papieren (MBO niveau 4 of HBO) en ervaring, maar je drive is minstens zo belangrijk! We zoeken kandidaten met geringe ervaring die het leuk vinden om te groeien en te leren, of kandidaten die al veel ervaring mee nemen en zo vanaf dag 1 aan de slag gaan.

Je houdt je je in eerste instantie bezig met het monitoren van betalingen voor onze financieringsportefeuille. Je vindt het leuk om actief in te spelen op achterstallige betalingen en probeert daarin met de klant naar oplossingen te zoeken. Je signaleert ook mogelijke betalingsproblemen bij klanten want hoe eerder deze problemen zijn opgelost hoe beter! Je onderhoudt contacten met zowel consumenten en/of zakelijke klanten als met externe bureaus die betrokken zijn in het debiteurenproces. Daarnaast lever je een bijdrage aan de rapportage over de beheerde portefeuilles. Ook zet je je kennis, vaardigheden én enthousiasme in door actief de samenwerking met je collega’s op te zoeken!

Dus wie zoeken we?
Je hebt minstens een MBO+ werk- en denkniveau eventueel aangevuld met relevantie opleidingen inzake debiteurenbeheer. Medewerkers met ervaring beschikken over 3-7 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een financieringsmaatschappij of financiële dienstverlener. Een junior beschikt over een afgeronde HBO diploma waarbij affiniteit met credit management een vereiste is en waarbij ervaring in een financiële of juridische sector een grote pré is. Natuurlijk beschik je over goede telefonische en communicatieve vaardigheden en ben je nauwkeurig, klantgericht en een kei in samenwerken!

Hoe ziet de afdeling er uit?
De afdeling telt straks ongeveer 20 professionele en gedreven medewerkers die het betalingsgedrag van debiteuren bewaken, stimuleren en optimaliseren voor de Business Lines Volkswagen Bank, Volkswagen Leasing, DutchLease en Verzekeren. Er heerst een goede werksfeer met vak volwassen collega’s! Uiteraard horen daar goede primaire arbeidsvoorwaarden bij zoals een 13e maand en genoeg vakantiedagen.

Wat mag jij van ons verwachten?
Goede primaire arbeidsvoorwaarden;

  • 13e maand;
  • Bonus;
  • Aantrekkelijke extra’s zoals korting op private lease, autoverzekering, bijdrage aan collectieve ziektekostenverzekering en korting op financieringen;
  • Informele cultuur met veel ruimte voor zelfstandigheid;
  • Ruimte voor ontwikkeling via de VWPFS Academy.

Over Volkswagen Pon Financial Services
In 2025 marktleider zijn in zero emission mobility; dat is de ambitie van VWPFS. Als joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings bestrijken wij de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren. Daarbij leggen wij een focus op zero emission oplossingen. Onze cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en informeel. De organisatie is vol in beweging en werkt met collega's die continu werken aan verbetering van dienstverlening.

Meer informatie
Vragen kan je stellen aan Chantal Nodelijk - van Sijda via 06 23129873. 

De procedure
Heb je interesse in deze functie? Reageer uiterlijk 31 december a.s. via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele dienstverlening, Utrecht, Debiteuren Administratie, Financieel Medewerker