Medewerker Finance & Control

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

WPS heeft voor haar locatie in De Lier een vacature voor een

Medewerker Finance & Control
(0.7- 1 FTE)

Administratief ben jij een kei en je staat geroemd om jouw cijfermatig inzicht, daar ligt jouw kracht als Medewerker Finance & Control. Jij zorgt dat de administratie van WPS in De Lier volledig op rolletjes loopt. 

Financieel inzicht
Als medewerker Finance & Control ben je samen met een klein team verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van onze organisatie. Je verzorgt de debiteuren en crediteurenadministratie en beheert kas en bankoverzichten. Je verwerkt en verzamelt gegevens en denkt actief mee over verbeteringen in werkmethoden. Jij zorgt dat het gehele facturatieproces goed en efficiënt verloopt. Bovendien heb je een controlerende en signalerende functie. Door het opstellen van heldere rapportages, zorg jij voor inzicht en overzicht op het gebied van finance. 

Pak de verantwoordelijkheid bij:

 • Verwerken en controleren van boekhoudkundige gegevens;
 • Facturatie;
 • Overige administratie werkzaamheden zoals bijvoorbeeld wagenparkbeheer, verzekeringen of pensioenadministratie.

Wie zijn wij: 
Bij WPS durven we uitdagingen met beide handen aan te grijpen. Bedrijfsprocessen kunnen altijd beter en dat is precies de reden waarom wij intelligente logistieke systemen aanbieden aan onze klanten. Denk aan tuinbouwbedrijven en plantresearchers. Elke dag werken onze 50 gedreven collega’s aan nieuwe, slimme oplossingen. Er is een open sfeer, lachen met elkaar vinden we belangrijk en we streven samen naar een gelukkige werkomgeving, resultaat en succes. Je luncht dagelijks met jouw collega’s in de kantine. Iedereen kent elkaar bij WPS. Wil je toch meer beweging dan maak je een wandeling in de omgeving of speel je een potje tafeltennis in de pauze. Om de week goed af te sluiten hebben we elke vrijdagmiddag een borrel. 

Wat breng je mee
Je vindt het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan, je hebt graag het volledige overzicht en cijfermatig ben je goed onderlegd. Je weet binnen no-time de kern uit financiële gegevens te halen. Verder:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding in financiële richting;
 • Heb je enkele jaren werkervaring (bijvoorbeeld op een financiële administratie of op een accountants- of administratiekantoor);
 • Heb je kennis van boekhoudpakketten en weet je snel je weg te vinden in nieuwe systemen;
 • Noemen jouw vrienden jou niet voor niets een pietje precies. Je bent accuraat, snel en uiteraard cijfermatig goed onderlegd;
 • Weet jij binnen no-time de kern uit financiële gegevens te halen.

Hard werken loont
Jij zorgt ervoor dat onze administratie op orde is en daar mag je wat voor terugverwachten. Daarom krijg je als Medewerker Finance & Control op fulltime basis (38 uur):

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- afhankelijk van ervaring;
 • Flexibiliteit; jouw werkdagen en aantal uren zijn bespreekbaar. Ideaal dus voor een goede balans tussen werk en privé.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van meer dan 150 e-learnings;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen voor nog meer vrije tijd, of meer cash als je kiest om de dagen uit te laten betalen
 • Een pensioenregeling bij PMT, die wij voor 60% betalen;
 • Een verzekering voor nabestaanden.

Aan het werk
Je weet het zeker: dit is zonder twijfel jouw baan. Solliciteer door jouw motivatie en CV achter te laten op onze sollicitatiepagina. Voor vragen kan je terecht bij Jitske Bergsma, HR adviseur, via hrm@wps.eu.

Kom je door de preselectie? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is met Jitske Bergsma en Ellen Bosma, Financial Controller. Daarna volgen er nog één of twee gesprekken. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Financieel Medewerker, Financieel Administratief Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Financieel Controller, Financial Control


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, MBO, Crediteuren Administratie, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Medewerker, Transport/Logistiek/Opslag