Financieel Medewerker Gemeente

(Sluitingsdatum: 8-12-2020 om 12:00 uur) In de rol van financieel medewerker lever je in  samenwerking met adviseurs en beleidsmedewerkers een bijdrage aan de jaarrekening en verricht je verschillende administratieve werkzaamheden.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.


Functieomschrijving

Startdatum:21-12-2020
Einddatum:21-3-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:32
Sluitingsdatum:8-12-2020 om 12:00 uur

De gemeente Oisterwijk is op zoek naar een financieel medewerker. De afdeling Kwaliteit, Administratie en Informatie is per direct op zoek naar ondersteuning bij de verwerking van de jaarrekening.

Jouw taken
 

  • Je levert in samenwerking met adviseurs en beleidsmedewerkers een bijdrage aan de jaarrekening;
  • Je verricht verschillende administratieve werkzaamheden, zoals: memoriaalboekingen, controleren van tussen- en balansrekeningen en het opstellen van het balansdossier;
  • Je maakt de aansluitingen van de administratie met de diverse sub administraties.

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden o.b.v. een (tijdelijk) loondienstverband.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen.


Functie-eisen
  • HBO opleiding met een bedrijfseconomische achtergrond;
  • Ervaring met MS Office en met name Excel;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als financieel medewerker bij een gemeente;
  • Kennis van Besluit Begroting en Verantwoording (BBV);
  • Kennis van key2financiën.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Administratief Medewerker, MBO, Gemeente, Financiele Administratie, Gelderland, Noord-Brabant, Financieel Medewerker, Overheid