Senior assistent accountant (MKB) / Accountant AA

Bedrijfsomschrijving

Heb je een aantal jaren ervaring als assistent accountant, heb je je titel (bijna) behaald maar wil je zelf gaan bepalen of jij jezelf verder gaat ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer en advies, op het gebied van vaktechniek of procesoptimalisatie? Dan komt dit MKB-kantoor graag met je in gesprek.

Dit accountants- en belastingadvieskantoor groeit gestaag door. Met ongeveer 100 medewerkers, verdeeld over 3 kantoren, bieden zij dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en salarisadministratie/HRM. Daarnaast geloven zij in een fullservice concept en breiden ze de dienstverlening verder uit. De organisatiestructuur kent weinig lagen. In de accountancy werken de assistenten onder een teamleider en de teamleider werkt rechtstreeks onder de vennoot. Hierdoor zijn je werkzaamheden veelzijdig en kun je jezelf gemakkelijk zichtbaar maken, zodat je jezelf in jouw tempo kunt ontwikkelen. De cultuur is heel laagdrempelig. Sommigen lopen in een pak, anderen niet, meestal afhankelijk van je afspraken bij een bepaalde klant. Er wordt niet/nauwelijks overgewerkt door een ruime bezetting en je hebt de vrijheid om je uren flexibel in te delen. Ieder kwartaal wordt er een uitje georganiseerd en ook met verschillende feestdagen worden medewerkers in het zonnetje gezet. Trainingen worden niet alleen buiten werktijd, maar ook tijdens werktijd gepland en de borrels op vrijdagmiddag zijn geliefd! Hard werken, gecombineerd met humor en gezelligheid!
Het kantoor in Nijmegen telt 40 medewerkers en ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een ervaren assistent accountant / aankomend Accountant. 

Functieomschrijving

Als senior assistent accountant / aankomend Accountant werk je dus rechtstreeks onder de teamleider en mag je je tijd vullen met complexe samenstelwerkzaamheden. Je reviewt werkzaamheden van je minder ervaren collega's en stelt de complexere fiscale aangiften (IB, VpB en OB) op. Bij de grootste accountantskantoren zijn functies "smaller", bij dit MKB-kantoor ben je breed actief voor je klanten, maar kun je jezelf verder specialiseren in bv. advies, vaktechniek of procesoptimalisatie. Dit hangt af van je wensen en capaciteiten. Word je teamleider of pak je liever verschillende projecten op? Zij gaan graag met je hierover in gesprek.

Functie-eisen

Je sluit het beste op deze functie aan wanneer je minimaal 5 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie als assistent accountant. Wil je graag breed en klantgericht werken en zoek je een middelgroot kantoor met niet al te grote teams/vestigingen? Waar je in overleg je functie verder kunt samenstellen? Dan komen wij graag met je in gesprek over deze functie.

Wij bieden

Het salaris ligt tussen de € 3.200,00 en € 3.700,00 bruto per maand, een netto onkostenvergoeding van € 40,00, een laptop, een reiskostenvergoeding van € 0,40 voor zakelijke kilometers en 27 vakantiedagen. Heb je je titel nog niet behaald, dan heb je de mogelijkheid om deze hier te behalen en krijg je hiervoor een studieregeling aangeboden, die wordt afgeschreven in 36 maanden. Dit kantoor kent geen vaste overwerkregeling en in de praktijk komt dit ook nauwelijks voor. Je werktijden kun je zelf flexibel indelen en afstemmen op je privésituatie. De sfeer is heel gemoedelijk; wekelijks is er een borrel die goed bezocht wordt en regelmatig vinden er personeelsuitjes plaats.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Senior assistent accountant (MKB) / Accountant AA of solliciteer online op de vacature Senior assistent accountant (MKB) / Accountant AA.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant AA, HBO+, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Gelderland