Administratief Allrounder

Administratief Allrounder
Velserbroek, fulltime

Sta je graag voor anderen klaar, werk je graag met robuuste systemen en zijn termen als het Bestellen tot Betalen-proces je niet vreemd? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?

 • Je maakt bestellingen aan en verwerkt ontvangstmeldingen in de inkoopmodule van het SAP ERP-systeem.
 • Je verwerkt en verdeelt de facturen in Proactis (het factuurverwerkingssysteem) en stuurt deze naar de juiste personen binnen PWN.
 • Je hebt nauw contact met interne klanten die op verschillende uitvoerende en ondersteunende afdelingen in ons bedrijf werken, inclusief MT en directie.
 • De afdeling waar je komt te werken is volop in beweging en druk bezig met het optimaliseren van het Bestellen tot Betalen-proces
 • Meedenken en meedoen met het optimalisatie proces is een uitdaging waar je zeker je invloed kan uitoefenen.
 • Je neemt deel aan werk- of projectgroepen.


Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

 • Je beschikt over een diploma van een erkende mbo-opleiding (niveau 4) in een relevante richting.
 • Je hebt kennis van en ervaring met MS-software pakketten.
 • Je hebt kennis van en ervaring met SAP ERP.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.
 • Je bent resultaatgericht.
 • Je bent accuraat.
 • Je bent proactief.


Wat hebben wij jou te bieden?
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. We bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, waarbij de intentie bestaat voor verlenging naar onbepaalde tijd. Het bruto jaarinkomen bedraagt maximaal € 43.960, - inclusief flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB), vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Werken bij PWN.
Zonder water en natuur is er geen leven. PWN is drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder in één. Elk jaar leveren we zo’n 106 miljard liter drinkwater aan onze anderhalf miljoen klanten. En bieden onze natuurgebieden recreatie aan zo’n 6 miljoen bezoekers. Al 100 jaar leveren we vol trots duurzaam en uitstekend drinkwater en zorg voor de natuur.

We halen alles uit het water. En dat kun jij ook. Want PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Of je nu achter een computer zit, met laarzen in de klei staat, op strategisch of technologisch niveau werkt, vanuit huis, vanuit een zuiveringsinstallatie; als je bij PWN werkt ben je altijd in ontwikkeling. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte -en ondersteuning- om ook volledig tot zijn recht te komen. In een platte organisatie: geen autoriteit maar autonomie en samenwerking. Want wij willen net zo goed leren van jouw inzichten en ideeën.

Onze uitdagingen zijn groot, onze ambities zijn nog groter. Om die waar te maken hebben we hulp nodig. We zoeken bijzondere mensen, van alle leeftijden en achtergronden. Wat telt is talent en karakter. Durvers, doeners en denkers. Doeners die dromen, dromers die doen. Mensen die, net als wij, alles willen halen uit wat water en natuur te bieden hebben. Van werkplezier tot professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Mensen die verschil maken, ideeën hebben die de toekomst bepalen. Zodat we ook de komende 100 jaar duurzaam en uitstekend drinkwater leveren en de natuur in topvorm houden. Doe je met ons mee?

Wil je samen met ons alles uit het water halen?
Dan ontvangen wij heel graag jouw cv en horen we graag hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van onze ambities. Een klik op het online sollicitatieformulier en je bent een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw ambities!

Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je je vragen stellen aan Corine Borreman, teammanager inkoop & juridische zaken, via telefoonnummer 06-29541892.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je bellen met Vincent Gerbrands, HR-adviseur, via telefoonnummer 06-82478573.

Een (screenings) onderzoek maakt verplicht onderdeel uit van de sollicitatieprocedure waarbij onderzoek wordt gedaan naar betrouwbaarheid en integriteit van de kandidaat. De exacte onderdelen van dit onderzoek zijn afhankelijk van de bij de functie behorend risiconiveau.

De vacature staat in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Utrecht, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Overheid