Strategisch Financieel Ontwikkelaar gemeente Raalte

In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. Om dit te kunnen blijven doen, moeten onze financiën op orde zijn. Dat is geen kwestie van de status quo handhaven, want uitdagingen in de samenleving vragen om continue ontwikkeling van onze strategie en financieel beleid. Daarom zoeken we een creatieve
 

Strategisch Financieel Ontwikkelaar

Dit doe jij voor ons
Creativiteit en werken met gemeenschapsgeld lijkt een combinatie om je wenkbrauwen bij op te halen. En toch is dat de kern van jouw toegevoegde waarde. Je komt in een functie met twee hoofdrichtingen die jij soepel aan elkaar verbindt. Je bent een gelijkwaardige adviespartner voor managers, directie en bestuur. Je helpt bij het ontwarren van financiële knopen om de kwaliteit van onze prestaties als gemeente overeind te houden. Je geeft financieel advies als we voor gevoelige keuzes staan. Bijvoorbeeld bij een plots tekort op een thema, of wanneer uit de samenleving de vraag komt om flink mee te investeren in een initiatief dat mooi aansluit bij ons beleid. Ben je alleen een prater? Nee, je levert ook strategische beleidsstukken af. Daarnaast is de kunst voor jou om de aanpak van ons cluster financiën te blijven ontwikkelen zodat je collega’s in hun advies en operationeel werk goed kunnen aansluiten bij de dynamiek in de gemeente. Ben je een manager? Nee, wel een slimme regisseur van vernieuwing met oog voor degelijke constructies, het juiste tempo en een werkwijze waarmee adviseurs en ondersteuners uit de voeten kunnen. 

Dit ben jij in één zin
Je bent een nieuwsgierige, open, ervaren ontwikkelaar die eerder heeft laten zien hoe je op het front van financiën bestuurlijk en organisatorisch kunt bewegen in een dynamische wereld en die met iedereen die daar een rol in heeft een plezierige relatie aangaat, waarbij jouw eigen plezier naast het bereiken van resultaten vooral komt uit de kracht van het samen optrekken. 

Dit krijg jij van ons
Je bent van harte welkom, wij hebben zin om je te leren kennen. Jouw verbindende rol maakt het mede mogelijk dat de gemeente het maximale kan halen uit de financiële mogelijkheden om de ambities en het welzijn van onze inwoners duurzaam te ondersteunen en stimuleren. Dat is een rol van belang. We laten je dan ook niet zwemmen maar maken je snel wegwijs in de gemeente. Je krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte. 

Zo kom je aan tafel
In eerste instantie krijg je een aanstelling voor 1 jaar. De functie beslaat 32-36 uur per week en wordt beloond vanuit schaal 11. Bevalt het van beide kanten? Dan willen we dat je blijft. Heb je zin om op de koffie te komen, stuur jouw CV en motivatie dan uiterlijk 13 december 2020 via het digitale sollicitatieformulier. De gesprekken zijn gepland op 17 december 2020 vanaf 12:30 uur. Wil je eerst meer weten? Bel Paula Knobben via 06-13916486 voor een belafspraak met domeinmanager Bedrijfsvoering Mieke Lammerts van Bueren. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Consultancy, Corporate Finance, Gemeente, Gelderland, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker, Overijssel, Overheid