sr. Adviseur Planning & Control

sr. Adviseur Planning & Control
32-36 uur | Tilburg


Als Adviseur P&C ben je werkzaam in het team Financiën & Control, dat als onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering het primaire proces en management van de OMWB ondersteunt en adviseert op bedrijfseconomisch gebied. Hiermee draag jij er aan bij dat we kunnen leven in een schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Wie zoeken wij?
Je bent een ervaren financieel professional die vanuit een brede oriëntatie op het vakgebied een innovatieve bijdrage kan leveren. Een adviseur P&C die ondernemend is en beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden, waarmee je verbinding en draagvlak creëert binnen het team én met de organisatie.

Je bent organisatiesensitief, probleemoplossend en alert op verbetermogelijkheden en kansen in de samenwerking met de andere teams binnen bedrijfsvoering en het primaire proces. Als adviseur P&C ligt je focus op het uitvoering geven aan de P&C-cyclus; het (mede) samenstellen van de begroting, maandelijkse financiële rapportages en jaarstukken.

Je adviseert het management en bestuur over complexe financiële vraagstukken vanuit financiële deskundigheid, bedrijfseconomisch oogpunt en fiscaal inzicht. Je levert een proactieve bijdrage aan de doorontwikkeling van het team F&C, de verdere inrichting en borging van de P&C-cyclus en de verdere automatisering van processen. Je leidt of neemt deel aan projecten, zoals het doorvoeren van optimalisaties naar aanleiding van een kosteneffectiviteitsonderzoek, faciliteren van integraal management en implementatie van de Omgevingswet. Een grote mate van zelfstandigheid is een vereiste. Een ondernemende mentaliteit komt hierbij goed van pas, omdat je actief een relevant netwerk onderhoudt en contacten legt met andere organisatieonderdelen met het oog op verregaande samenwerking.  

Voor dit werk heb je minimaal een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding nodig, met aanvullende relevante opleidingen. Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie, een accountancy-achtergrond met de non-profitsector als aandachtsgebied en ervaring met AFAS is een pre.

Wat bieden wij?

  • Een arbeidsovereenkomst bij de OMWB in de generieke functie medewerker adviseur III.
  • Een salaris van maximaal € 5.169,- bruto per maand (schaal 11), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een individueel keuzebudget van 17,05 procent van je brutosalaris;
  • Deelname aan het pensioenfonds ABP;
  • De mogelijkheid je werk flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken;
  • Een moderne kantooromgeving met flexwerkplekken op slechts vierhonderd meter van station Tilburg;
  • Werken in een gedreven en divers team dat volop in ontwikkeling is.

We kijken ook wat jij nodig hebt. We bieden een plek waar je jouw expertise ontwikkelt en waar je de flexibiliteit krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Je kunt vertrouwen op een solide basis en tegelijkertijd mag je de ruimte pakken om nieuwe dingen te ontdekken. Want wij geloven dat wanneer je om je heen kijkt, er mogelijkheden ontstaan.

Kijk om je heen bij de OMWB
Bij de OMWB hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren. Dit doen we door middel van vergunningverlening, toezicht en handhaving op de milieuwetgeving, in opdracht van de gemeenten en de provincie in ons werkgebied.

Om dit te bereiken kijken meer dan 250 collega’s om zich heen. We kijken naar wat onze omgeving nodig heeft. Door bijvoorbeeld dagelijks metingen en onderzoek te verrichten in een gebied met zware industrie; of door dé partner voor gemeenten en provincie te zijn rondom taken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Die expertise ontwikkelen we elke dag en die biedt ons een uniek perspectief op de omgeving.

Solliciteren
Solliciteren op deze functie kan tot en met 9 december 2020 ter attentie van Cees Weber, HR-adviseur, via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Voor informatie kun je contact opnemen met William Timmermans, Coördinator Financiën & Control: 06 - 23506035 of w.timmermans@omwb.nl. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 14 december.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Trefwoorden: adviseur, ervaren, Planning, Control, finance, overheid, bedrijfseconomie, hbo, wo, fulltime, begroting, jaarstukken, P&C-cyclus, accountancy, AFAS, non-profitsector


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Controller, Financial Controller, Noord-Brabant, Overheid