ADVISEUR BEDRIJFSVOERING EN FINANCIEN (0,8 - 1 fte)

Bedrijfsprofiel

Verus is de vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs in Nederland. Ruim 4000 scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs zijn aangesloten. Vanuit het hart inspireert, begeleidt en ondersteunt Verus bestuurders, toezichthouders, schoolleiders, docenten en ouders, zodat de kwaliteit van het onderwijs en daarmee het welzijn van leerlingen en studenten verbetert, als dienst aan onze samenleving. Onze blik richt zich op geïnspireerd goed onderwijs en de vrijheid van onderwijs.

Bedrijfscultuur

Op het bureau werken we met ca. 90 collega’s vanuit verschillende disciplines continu aan de verbetering van het christelijk onderwijs. Een professionele club mensen die elkaar ook informeel weten te vinden. Onze kernwaarden zijn: Vertrouwd - Bevlogen - Verbindend.

Wat verwachten we van jou?

Als adviseur ondersteun je de leden van Verus binnen het onderwijsveld met betrekking tot de doelmatigheid en effectiviteit van de besturing en beheersing van de schoolorganisatie. Je doet dat door de betrouwbaarheid ervan te verbeteren en te borgen. Hoe? Onder andere door het opstellen van managementrapportages en risicoanalyses en het doen van onderzoek. Je bent in staat het (bestaande) relatienetwerk uit te breiden en te komen tot een verdere afzet van diensten. Hiertoe krijg je ruimte jezelf verder te ontwikkelen en de verantwoordelijkheid ook anderen te helpen verder te groeien. Je werkt binnen het team Organisatieadvies, waar ook de collega adviseurs governance, cultuur en organisatie deel vanuit maken. Je legt verantwoording af aan de teamleider. Daarnaast vinden we kennisoverdracht en verbinding maken met alle collega’s bij Verus net zo belangrijk.

Wie ben jij?

Je bent een betrokken en doortastende professional die anderen inspireert. We zoeken een nieuwsgierige collega die snel complexe informatie via de juiste kanalen toegankelijk maakt. Het is een voordeel als je een katholieke of protestants-christelijke achtergrond hebt. Je brengt voor deze functie de volgende kennis en vaardigheden mee:

  • Academisch of HBO+ werk- en denkniveau in bedrijfseconomische richting
  • Je voldoet aan de wet- en regelgeving m.b.t. financiën en weet deze toe te passen
  • Analytisch en in staat dit te combineren met een helder advies
  • Levert tastbare/bruikbare oplossingen en weet de kloof tussen theorie en praktijk te overbruggen
  • Je creëert kansen voor onze leden, je collega’s en jezelf
  • Je ervaart het als prettig om naar organisaties in het hele land te gaan
  • Je denkt in oplossingen en schept hierbij nieuwe mogelijkheden
  • Je bent in de gelegenheid wel eens ’s avonds bij leden werkzaamheden te verrichten.

Wat mag jij terugverwachten?

  • 25 vakantiedagen en 13 dagen waarop alle medewerkers doorbetaald vrij zijn in de zomer en rond de Kerst
  • Prima reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en solide pensioenregeling (leaseauto evt. op termijn)
  • Salaris min. € 3.430,= en max. € 5.867,= bruto p/mnd
  • Laptop en smartphone in bruikleen
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en werken in een modern pand

Na een jaarcontract hebben we de intentie voor een onbepaalde tijd contract

Enthousiast geworden?

Reageer dan voor 2 december naar E: apardon@verus.nl

Voor informatie kun je contact opnemen met Peter Sels, teamleider.

E: psels@verus.nl T: 06 42 25 08 57

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, In overleg, Consultancy, Utrecht, Randstad, Financieel Adviseur, Onderwijs/Training, Financieel Medewerker