Financieel adviseur Sociaal Domein

(Sluitingsdatum: 26-11-2020 om 12:00 uur) Je bent als Financieel adviseur het financiële aanspreekpunt voor de Gemeenschappelijke Regelingen van onder andere Het Werkplein Hart van West-Brabant en de WVS. Je levert gevraagd en ongevraagd advies / financiële toetsing bij collegenota's, formatie- en inhuurvraagstukken.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.


Functieomschrijving

Startdatum: 04-01-2021
Einddatum: 31-12-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 16
Sluitingsdatum: 26-11-2020 om 12:00 uur 

Wij zoeken voor gemeente Zundert een Financieel adviseur Sociaal Domein.

Als adviseur ben je (het financiële geweten) van het beleidsthema Sociaal Domein: jeugd, WMO en participatiewet. Je bent het financiële aanspreekpunt voor de Gemeenschappelijke Regelingen van onder andere Het Werkplein Hart van West-Brabant en de WVS. Je levert gevraagd en ongevraagd advies / financiële toetsing bij collegenota's, formatie- en inhuurvraagstukken.
 
Je ontwikkelt en implementeert verbeteringsvoorstellen binnen het werkveld van financiën. Als adviseur draag je bij aan de beheersing op de processen binnen het sociaal domein. Daarbij adviseer je de beleidsmedewerkers over zowel financiële beheersing als over het houden van grip op de processen van juistheid, tijdigheid en volledigheid van de informatievoorziening.  Je ondersteunt bij rapportages en prognoses. Je vindt het prettig om te sparren met de betreffende programmamanager en coördinatoren over de projectmatige beheersing van uitvoeringsprogramma’s. Budgetbeheersing en invulling geven aan risicomanagement is voor jou bekend werkterrein. Je bent tevens ondersteuner van de P&C producten. De nadruk ligt  op beheersing. Je denkt pro actief mee bij het vinden van oplossingen en doet suggesties voor een creatieve inzet van middelen en opgaven.

Gemeente Zundert werkt met inwoners, ondernemers en vele organisaties aan de beste en toekomstbestendige oplossingen voor de gemeente. Samen werken wij aan vraagstukken die steeds complexer zijn en maatwerk verdienen. Tegelijkertijd bieden wij de samenleving volop de ruimte voor eigen initiatieven. Daarom is de gemeente Zundert een netwerkorganisatie. Een netwerkorganisatie geeft ruimte voor integraal werken, flexibiliteit, persoonlijke ontwikkeling, en innovatieve oplossingen. Wij halen actief informatie op uit de samenleving en wij weten wat er speelt. Zo bouwen wij aan een vitale, veilige en bruisende gemeente waar het goed wonen, werken en verblijven is.

Onze organisatie is een netwerkorganisatie en volop beweging. Dit geeft ruimte en kansen om ook jezelf te blijven ontwikkelen. Met elkaar behalen we de resultaten die de inwoner van ons verwacht. Onze missie, visie en beleidsprogramma’s zijn hierbij leidend.

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden o.b.v. een (tijdelijk) loondienstverband.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen.


Functie-eisen
  • Afgeronde (diploma) HBO-Bachelor opleiding
  • Ervaring met MS Office
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Ervaring bij een gemeente.
  • Kennis van financiële zaken van het Sociaal Domein

Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Overheid