Financieel Administratief Medewerker

Als Financieel Administratief Medewerker draag jij je steentje bij aan een foutloze financiële administratie bij Promic. Je gaat samenwerken in een klein team binnen een jonge, vlotte organisatie waar samenwerken én plezier in je werk hebben hand-in-hand gaan. Als jij deze verantwoordelijkheid aandurft, dan willen wij graag een kopje koffie met je drinken (thee mag natuurlijk ook)! Wij hebben per direct een vacature voor een punctuele collega voor de functie van:

Financieel Administratief Medewerker
40 uur per week

Hoe ziet een dag er uit als Financieel Administratief Medewerker bij Promic?
Tijdens het drinken van een eerste kopje koffie start je snel je computer op om de geldstromen binnen Promic te gaan verwerken. Na verwerking van de bankafschriften heb je (als het nog nodig is) overleg met jouw collega van debiteurenbeheer over de posten die niet te matchen waren in ons ERP-systeem Navision. Als hij contact heeft gehad met onze klanten, kun jij ook deze laatste bankposten boeken. Ondertussen ga je de betalingen klaarzetten voor onze leveranciers, zodat zij ook keurig netjes op tijd betaald worden. Vandaag zijn er weer collega accountmanagers vol positieve energie teruggekomen van hun klantbezoeken in het buitenland en ze hebben (zoals altijd) weer een hoop bonnetjes mee in de koffer van hun reis en verblijf. Jij gaat aan de slag om deze bonnetjes te verwerken door ze op de juiste grootboekrekeningen te boeken. Nieuwe orders stromen ondertussen binnen bij onze Salesafdeling, wat betekent dat je samen met je Finance collega’s alle kredietlimietaanvragen afhandelt als debiteurenbeheer afwezig is. Aan het einde van de maand zorg jij voor correcte aangiftes aan diverse instanties zoals CBS, ICP en OZB (belastingdienst). Jouw collega Leonie is verantwoordelijk voor alle controllingwerkzaamheden en dat is een hele klus! Ze is enorm blij met jouw ondersteuning in haar werk, wat jou een mooie uitdaging biedt om nieuwe dingen te leren in deze functie! Jij komt in een Finance team te werken van in totaal 4 dames, elk met een eigen takenpakket. Vandaar dat je ook af en toe taken overneemt van je collega’s zoals het verwerken van inkoopfacturen, controles van nieuwe klanten, buitenlandse btw-aangiftes en het afhandelen van ad-hoc vragen van alle Promic collega’s. Zo! Klaar voor vandaag en op naar de vrije avond.

Met wie heb je veel te maken binnen de Promic organisatie?

 • Allereerst natuurlijk je eigen vier collega’s van de afdeling Finance.
 • Debiteurenbeheer: voor het uitzoeken van betalingen die niet te matchen zijn.
 • Accountmanagers: voor als één van de bonnetjes niet duidelijk is.
 • Inside Sales: voor het afhandelen van aangevraagde kredietlimieten.
 • Inkoop: voor de controle van de inkoopfacturen met de inkooporder die afdeling inkoop aanmaakt in ons systeem.
 • Magazijn: jij controleert de factuur, order en ontvangstboeking van het magazijn. Wijkt de ontvangstboeking af, dan vraag jij dit na bij je collega’s van het magazijn.
 • En natuurlijk ook je andere collega’s…….. gewoon, omdat je ze beter wil leren kennen!


Wat heb jij in huis?
Jij weet je takenpakket gestructureerd en planmatig uit te voeren met grote nauwkeurigheid en focus op resultaat. Je voert je vak met passie uit, waarbij je gaat voor juistheid, tijdigheid en volledigheid van je werk. Je bent een Finance Professional die:

 • in bezit is van een hbo-diploma Finance & Control of Bedrijfseconomie, zodat je in de basis voldoende in huis hebt om mee te kunnen groeien met de Finance afdeling de komende jaren;
 • van cijfers houdt: in één oogopslag vallen bijzonderheden jou op en vervolgens laat je dit niet meer los;
 • een echte ‘pietje precies’ is;
 • vernieuwend ingesteld is: wij willen elke dag een beetje slimmer werken;
 • Excel behoorlijk goed kent, daarnaast ook kennis van de overige Officeprogramma’s heeft. Het zou geweldig zijn als je kennis hebt van Navision;
 • naast het Nederlands ook de Engelse taal goed beheerst;
 • het vanzelfsprekend vindt om nieuwe kennis eigen te maken en vervolgens te delen met anderen;
 • weet mensen in beweging te brengen door je prettige en doelgerichte communicatie;
 • in een straal van 50 km van Nederweert woont.


En dit krijg jij van Promic:
Werken bij Promic betekent werken bij een jonge organisatie waar hard werken én plezier maken hand-in-hand gaan. Geen ‘pakkenbedrijf’, maar een vlotte organisatie waar je gewoon jezelf mag zijn. Promic staat voor ‘WIJ’; wij zijn een ijzersterk team dat staat voor persoonlijke service en klantvriendelijkheid. Bij Promic luisteren we echt naar onze klanten, wat betekent dat we flexibel zijn en het gewoon ‘DOEN’. Natuurlijk gaat er weleens wat mis, maar dat zien wij alleen maar als een mooie kans om onszelf elke dag een beetje beter te maken in wat we doen. Bij Promic doen we dan ook niet zomaar ‘ons werk’, we doen waar we in uitblinken. En alleen zo kun je de allerbeste versie van jezelf zijn.

Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:

 • Een mooi takenpakket om mee te starten en waar je vervolgens de komende jaren de verdieping kunt gaan zoeken samen met je collega’s.
 • Een goed salaris, overtuig ons wat je waard bent.
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen.
 • Vers fruit van Promic op tafel en Promic-eitjes van onze eigen Promic-kippen (mag je zelf bakken in onze keuken) tijdens de pauzes.
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt.
 • Enthousiaste collega’s met een mentaliteit van ‘wij doen het samen’.
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Promic Academy: interessante workshops met een centraal thema.
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd kan worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook- en LinkedIn pagina!

Ben jij de energieke, enthousiaste en leergierige collega die wij zoeken?
Stuur dan jouw uitgebreide motivatie, cv en foto vóór woensdag 28 februari naar vacatures@promic.com. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en cv te lezen! 

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je mailen naar vacatures@promic.com of bel gewoon even met onze HR Business Partner, Aimée Gevers op 085-0660347. Kijk op www.promic.com voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contactgegevens

Aimée Gevers, HR Business Partner.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, ICT/Communicatie/Media, Industrie/Techniek, Limburg