Zelfstandig assistent accountant

Zelfstandig assistent accountant
Barendrecht, 32-40 uur per week

Je hebt een aantal jaren ervaring in de accountantspraktijk en wil je vleugels uitslaan in een rol met (nog) meer verantwoordelijkheid. Visser & Visser is de beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening en geeft jou de kans om door te groeien naar de functie van accountant.

Wat ga je doen?
Op ons mooie, moderne kantoor in Barendrecht bedienen we met circa 40 collega’s een breed en afwisselend pakket aan voornamelijk MKB-ondernemers. Mensen met dromen, vragen en behoeften. Als zelfstandig assistent accountant, of zoals wij dat noemen: junior cliëntadviseur, ondersteun je hen. Jouw doel: organisaties ontzorgen bij de administratie, leveren van tussentijdse cijfers, samenstellen van de jaarrekening en met tal van fiscaal-juridische zaken. Daarnaast verzorg je een deel van de planning en geef je leiding aan assistenten.

Met onze unieke dashboards kom je zaken in een vroeg stadium op het spoor, wat jouw inbreng extra waardevol maakt. Je merkt dat we je steeds meer verantwoordelijkheid gaan geven, in de vorm van complexere zaken of met het aansturen van het werk van je collega's in de klantteams. Langzaam maar zeker groei jij uit tot een vertrouwde contactpersoon voor jouw klanten en ga je op weg naar de functie van accountant. Als sparringpartner voor jouw ondernemers en drijvende kracht achter onze praktijkontwikkeling.

Wie ben je?
Met jouw vakkennis, vermogen tot samenwerken en focus op de klant, lever je werk af dat van hoge kwaliteit is en waar jouw ondernemers echt mee geholpen zijn. Flexibiliteit en analytisch vermogen zorgen ervoor dat je je hoofd meestal koel weet te houden, want het kan soms hectisch zijn.

Waar kun je op rekenen?
Interessant en afwisselend werk met op termijn mooie doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld in de vorm van jouw eigen klantenportefeuille. ­­­We kennen tal van groei- en carrièrepaden, ondersteund met opleidingen (zoals de AA-opleiding), trainingen en behulpzame collega’s.

Wij zijn door Effectory voor het tweede jaar op rij gekozen tot beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening. Dáár wil je toch werken?!

Visser & Visser: full service met aandacht
Ook dit jaar zijn we weer een sterke stijger, op inmiddels plaats 23, in de Top 30 van accountantskantoren door Accountancy Vanmorgen. Dat lukt alleen maar met tevreden klanten en enthousiaste medewerkers. Overigens zorgt werken bij een gezond en groeiend bedrijf voor mooie carrièrekansen.

Onze 350 medewerkers zijn meer dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: organisaties met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

Van medewerkers en stagiairs krijgen we de feedback dat er bij Visser & Visser een fijne werksfeer heerst, je bij ons geen nummer bent, er altijd ruimte is voor persoonlijke aandacht en oog voor de menselijke maat. Met een gemiddelde van 34 jaar zijn we een relatief jong bedrijf binnen de accountancy, en dat merk je. Het zit in onze aard om respectvol met elkaar, onze opdrachtgevers en ethische dilemma’s om te gaan. Zo houden we bijvoorbeeld ook in drukke tijden rekening met de mens achter de medewerker.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • € 2.615 - € 4.155 o.b.v. fulltime dienstverband.
 • 32 tot 40 uur per week (vanaf 24 uur per week indien bereikbaar op vrije dagen).
 • 28 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken.
 • Volop opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Volledig verzorgde lunch.
 • Leaseauto en gemakkelijk parkeren bij ons kantoor.
 • Telefoon en een laptop.


Wat wij van jou verwachten:

 • Affiniteit met IT en het gebruik van dashboards.
 • Drie tot zeven jaar werkervaring.
 • Afgeronde hbo-opleiding (SPD, bedrijfseconomie, accountancy of finance & control).
 • Liefde voor het vak.


Interesse?
Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Hans Nobel, Cliëntadviseur, via jnobel@visser-visser.nl of op 06-57343886. Of met Jan van Tilburg, Adviseur HRM, op 06-18572001 of via javantilborg@visser-visser.nl.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Gelderland