Kwartiermaker beheer materieel en locaties

Functieomschrijving

Startdatum: 01-12-2020
Einddatum: 01-05-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: 17-11-2020 om 09:00 uur

 

Binnen de afdeling waterbeheer wordt gewerkt met een aanzienlijke hoeveelheid materieel en materiaal. Van maaiboten en trekkers tot pompen en klein gereedschap. Dat doen we vanuit drie bestaande locaties en twee nieuw te bouwen locaties. Voor het beheer zijn op het moment meerdere collega’s verantwoordelijk. We hebben behoefte aan het goed inrichten van werkprocessen zodat we een meerjarige kijk krijgen op wat er wanneer nodig is, uiteraard ook financieel, en helder is wie welke taak daarin op zich neemt.

Jouw rol is dat je structuur aanbrengt in de noodzakelijke processen en financiën rondom dit thema en bouwt aan een beleidsvisie op de aanschaf en inzet van materieel en materiaal, nu, maar ook meerjarig. Daar hoort ook het noodmateriaal bij.

Je benoemt en organiseert de financiële kaders en je herijkt het meerjaren investeringsprogramma. Ook stel je kaders en de gebruikersplanning op voor logistieke inzet van het varend en rollend materieel en beschrijft en implementeert de werkprocessen zodat in het verdere beheer vorm kan krijgen door inzet van het onderhouds-beheersysteem Ultimo. Je begeleidt – samen met de inkoopadviseur/ contractmanager- de eventuele aanbesteding aan marktpartijen voor uitvoering van het onderhoud aan locaties en materieel. Je werkt nauw samen met de collega’s in de gebiedsteams die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het dagelijks beheer, en met de collega’s van Assets & Systemen die verantwoordelijk zijn voor de omvang van de voorraad noodmaterialen.

Daarnaast richt je een proces in voor de uitgifte van bedrijfskleding voor de hele afdeling Waterbeheer.
Je staat voor zorgvuldigheid, kwaliteit en veiligheid. Je deelt je kennis actief, hebt een open blik en neemt samen met de collega’s je verantwoordelijkheid om tot een goed geïmplementeerd beheer van materieel, materiaal en loodsen te komen. 
Je weet bovendien de uitkomsten van je werk op een heldere manier te presenteren en vast te leggen.

Organisatie:
Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden zorgt voor veilige dijken, schoon water en droge voeten in het zuidelijk deel van de provincie Utrecht en een klein deel van Zuid-Holland. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden is één van de 21 waterschappen in Nederland. Het waterschap is, net als een gemeente, een lokale overheid. Het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) bestaat uit een algemeen bestuur, een college van Dijkgraaf en Hoogheemraden en meer dan 500 medewerkers.


Functie-eisen

 

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau, bij voorkeur in de richting logistiek of organisatiekunde;
  • Werkervaring op het gebied van het inrichten van werkprocessen met betrekking tot beheer en onderhoud, inkoop, aanbesteden en/of contractmanagement;
  • Werkervaring met aanbestedingen en contractbeheer van goederen en diensten;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van procesinrichting rond aanbesteding, inkoop en contractbeheer;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider/kwartiermaker in een vergelijkbare omgeving als die van het waterschap (overheid, technisch adviesbureau o.i.d.).

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Utrecht, Gemeente, Private Equity, Randstad, Overheid, Inkoop Manager