Salarisadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

WEA is een fullservice accountants- en advieskantoor en bestaat uit acht maatschappen met in totaal vijftien vestigingen. De maatschap in Noord-Holland behoort tot één van de grotere maatschappen met vestigingen in Uitgeest en Middenmeer. Bij WEA Noord-Holland werken professionals die diensten verlenen aan agrarische en MKB ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies, juridisch advies, HR- en salarisadvies. Tevens maakt NUWEA onderdeel uit van WEA Noord-Holland. NUWEA is een jong en dynamisch bedrijf dat zich toelegt op het volledig digitaal ontzorgen van onze klanten. 

Voor ons kantoor in Uitgeest zijn wij op zoek naar een:

Salarisadministrateur
(voor 4 of 5 dagen per week)


Over de functie van Salarisadministrateur:
In deze functie verzorg je de loonadministratie voor diverse klanten in verschillende branches in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en tevens voor agrarische klanten. Je blijft actief op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en past deze kennis toe in je werkzaamheden. Je onderhoudt contact met je klanten inzake aanpak, verwerking en voortgang van de werkzaamheden. 

Opleiding en ervaring: 
Je hebt minimaal een opleiding op MBO-niveau afgerond. Je bent bezig met de PDL opleiding of hebt deze net afgerond en bent er aan toe om het vak in de praktijk te leren. Verder beschik je over tenminste 2 jaar werkervaring. 

Profiel: 
Je hebt affiniteit met cijfers en salarisverwerking en beschikt over prima communicatieve vaardigheden. Je weet de diverse cao’s en regelingen toe te passen en beschikt over actuele kennis van het salarisvak, sociale zekerheid en arbeidsrechtelijke regelgeving. Ook kun je goed overweg met loonpakketten (bij voorkeur NMBRS) en andere ICT toepassingen en ga je vernieuwingen niet uit de weg. Je legt makkelijk contact en beschikt over een klantgerichte instelling. 

Wat biedt WEA jou?

  • Goede beloning en prima arbeidsvoorwaarden;
  • Flexibiliteit ten aanzien van werktijden en faciliteiten om vanuit diverse werkplekken in te loggen;
  • Prettige, collegiale en informele werksfeer;
  • 29 vakantiedagen (op ft basis);
  • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling van je talenten;
  • Personeelsuitjes en (sportieve) activiteiten;
  • Professionele werkomgeving;
  • Goede studiefaciliteiten.


Solliciteren op de functie van Salarisadministrateur
Heb je interesse in deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Witte, Manager HR via hr@weanoordholland.nl of 088 – 282 4000. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Salarisadministiatie, Salarisadministrateur, Financieel Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Administratief Medewerker, MBO, vacature Uitgeest


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Salaris Administratie, Noord-Holland