Beleidsadviseur Financiële Ondersteuning

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 18-10-2020 om 10:00 uur) In de rol van beleidsadviseur ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het afdelingshoofd en de teamleiders en contractmanagers vwb het behouden van financieel overzicht en het coördineren van de administratieve ondersteuning bij het juist verwerken van de gegevens.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.


Functieomschrijving

 

Startdatum:04-01-2021
Einddatum:30-06-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:36
Sluitingsdatum: 18-10-2020 om 10:00 uur

 

Het Waterschap Hollandse Delta (WSHD) is op zoek naar beleidsadviseur voor de financiële ondersteuning. Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Het ondersteunen van het afdelingshoofd en de teamleiders en contractmanagers vwb het behouden van financieel overzicht.
  • Het coördineren van de administratieve ondersteuning bij het juist verwerken van de gegevens in Proquro.

Overig

  • In verband met de huidige covid beperkingen werken we (gedeeltelijk) thuis, waardoor een groot beroep op de zelfstandigheid wordt gedaan.


Functie-eisen

 

  • HBO/WO opleiding;
  • Minimaal vijf jaar ervaring als financieel (beleids)adviseur binnen de overheid;
  • Kennis van en ervaring met Proquro
  • Kennis van en ervaring Cognos
  • Kennis van en ervaring met Sharepoint online;
  • In het bezit van rijbewijs B.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Non-profit organisaties, Financieel Medewerker, Overheid