Teamleider Financiële Administratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

FNV zoekt voor de afdeling Financiën & Control te Utrecht een ervaren
 

Teamleider Financiële Administratie
35 uur – Utrecht


Wat ga je doen? 
FNV zoekt een Teamleider Administratie die met enthousiasme en gedrevenheid wil bijdragen aan het vernieuwen en professionaliseren van de afdeling. 

Als ervaren Teamleider Administratie ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de financiële administratie van FNV. Je geeft leiding aan de medewerkers van een team bestaande uit circa 15 personen en rapporteert aan het hoofd Financiën & Control. Je bewaakt de voortgang van de activiteiten binnen het team en verzorgt de financiële rapportages en analyses met ondersteuning van het team. Je begeleidt en coacht de medewerkers en zorgt tevens voor ontwikkeling van kennis en competenties van de medewerkers. Ook kom je met verbeter- en vernieuwingsvoorstellen om zo mee te helpen aan het (verder) professionaliseren, optimaliseren en digitaliseren van de processen op de financiële administratie. Het is een veelzijdige functie in een dynamische omgeving waarin steeds wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit van dienstverlening. 

Afdeling Administratie
De afdeling Administratie is verantwoordelijk voor een betrouwbare verwerking van financiële transacties om zorg te dragen dat alle rechten en verplichtingen die de Vereniging en werkorganisatie hebben aan haar leden, leveranciers en andere belanghebbenden worden nagekomen. Deze transacties bestaan onder meer uit het verwerken van kaderdeclaraties, inkoopfacturen, het innen van de ledencontributies en werkgeversbijdragen. Belangrijk product van de afdeling Administratie is om periodiek tijdig een juiste en volledige administratie op te leveren op basis waarvan de afdeling Control het bestuur, de directie en het management zo effectief en efficiënt mogelijk kan adviseren. Ook het verzorgen van jaarrekening dossiers is een verantwoordelijkheid van de afdeling. De afdeling Financiën & Control is in een veranderingsproces met als doel verdere kwaliteitsverbetering en optimalisatie van processen te realiseren. 

Wat vragen wij 
Wie je bent en wat je als persoon inbrengt zijn voor ons ook heel belangrijk. Wij vragen dan ook:

 • Werk- en denkniveau op HBO niveau;
 • Ervaring met jaarverslaggeving en begeleiding accountscontrole;
 • Ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van ERP systemen, met een voorkeur voor Dynamics365;
 • Kennis en affiniteit met ICT en kennis van digitalisering van werkprocessen;
 • People management skills en weet mensen te motiveren maar ook aan te sturen op resultaten;
 • Een proactieve werkhouding en een analytisch denkvermogen;
 • Flexibel, ambitieus en kan je goed samenwerken;
 • Resultaatgericht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij

 • Een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief.
 • Het salaris ligt tussen € 3.514,00 - € 4.763,00 conform de cao FNV-organisaties schaal 12 op basis van een 35-urige werkweek.
 • Een moderne werkplek in ons Centraal Vakbondshuis in Utrecht. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om thuis te werken en ontvang je een laptop en telefoon.
 • 28 vakantiedagen en 4 dagen levensfasebudget.
 • Een goede pensioenregeling, 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en mogelijkheden voor scholing/loopbaanontwikkeling.
 • Een afwisselende functie waar initiatieven voor verbetering worden gestimuleerd en gewaardeerd en waarmee je actief bijdraagt aan de verdere professionalisering van de afdeling Financiën & Control van de FNV.


Wil je meer weten? 
Voor informatie over de vacature Teamleider Administratie kun je bellen met Rob Kuijlaars 088 - 3680475 of per mail rob.kuijlaars@fnv.nl. Let op, geen sollicitaties naar dit email adres sturen. 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Elles Platenkamp, Adviseur Recruitment, via e-mail elles.platenkamp@fnv.nl

Sollicitatieprocedure
Solliciteren kan tot en met 25 november 2020 via de sollicitatiepagina

Over de FNV
FNV behartigt de belangen van ruim 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Wij zijn de grootste vakbond in Nederland voor alle sectoren met een stevige ambitie om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, in de politiek, nationaal en internationaal in de sector, in de bedrijven en regionaal/lokaal. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Utrecht, Financiele Administratie, Non-profit organisaties, Financieel Manager