Salarisadministrateur Gemeente Purmerend

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 09-11-2020 om 09:00 uur) Je gaat de huidige twee salarisadministrateurs ondersteunen met de werkzaamheden die nodig zijn rondom de reguliere salarisverwerking per maand. Je gaat werken aan de jaarovergang van 2020 naar 2021.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 16-11-2020
Einddatum: 16-04-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 20-28
Sluitingsdatum: 09-11-2020 om 09:00 uur

 

Gemeente Purmerend is op zoek naar een Salarisadministrateur.

Opdracht
Je gaat de huidige twee salarisadministrateurs ondersteunen met de werkzaamheden die nodig zijn rondom de reguliere salarisverwerking per maand. Je gaat werken aan de jaarovergang van 2020 naar 2021 en alle bijkomende werkzaamheden De uitruil woon – werkverkeer is door de nieuwe reiskostenregeling niet voor alle medewerkers digitaal in ons systeem uit te voeren. Je gaat de uitruil handmatig uitvoeren, waarbij het zo gemakkelijk mogelijk wordt voor de medewerkers om de kilometers uit te ruilen. Je ondersteund bij de inrichting van de nieuwe reiskosten in het systeem zodat alles vanaf 1 januari 2021 goed staat in het systeem.

Omdat we bezig zijn met een aanbesteding rondom een nieuwe EHRM systeem vraagt dit veel tijd van de huidige medewerkers. Daarom is de optie tot verlenging genoemd. De opdracht zal dan gericht zijn op de ondersteuning bij de reguliere salarisverwerking per maand.

Organisatie
Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een platte organisatie met volop mogelijkheden waarin onze inwoners centraal staan. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met je collega’s vinden we belangrijk.

Extra informatie

  • Werkdagen: De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag;
  • Fysieke aanwezigheid: Minimaal 2 dagen per week aanwezig kunnen zijn op het stadhuis van Purmerend.


Functie-eisen

 

  • Minimaal een MBO diploma;
  • Een diploma Loonadministratie (PDL);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 8 jaar als salarisadministrateur bij een overheidsinstelling;
  • Minimaal 2 dagen per week aanwezig kunnen zijn op het stadhuis van Purmerend;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Salarisadministrateur bij een gemeentelijke organisatie;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met Youforce;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met Beaufort;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met Gemal.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, Detachering, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Noord-Holland, Overheid