Financieel Adviseur P&C Gemeente Katwijk

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 09-11-2020 om 09:00 uur) De gemeente Katwijk zoekt een financieel specialist voor onder andere het coördineren van het proces van planning & control, met name voor het opstellen van de jaarrekeningcontrole 2020.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 16-11-2020
Einddatum: 16-03-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 32
Sluitingsdatum: 09-11-2020 om 09:00 uur

 

De gemeente Katwijk is op zoek naar een Senior financieel adviseur P&C.

Opdracht
De gemeente Katwijk staat voor een grote financiële opgave. Om de financiële huishouding op lange termijn gezond te houden, heeft het college een concept-taakstelling opgesteld. In het proces om te komen tot een definitief meerjarenplan speelt het cluster financiën een essentiële rol. Van het uitvoeren van alternatieve voorstellen tot het financieel vormgeven van nieuw beleid. Daarnaast kijkt de organisatie ook steeds meer naar het maatschappelijk effect van het eigen beleid. Dat alles tegen een achtergrond van een organisatie die druk bezig is om financiële processen op orde te krijgen.

De gemeente Katwijk zoekt een financieel specialist voor de volgende werkzaamheden:

 • Coördineren van het proces van planning & control, met name voor het opstellen van de jaarrekeningcontrole 2020.
 • Opstellen en uitwerken van een gedegen financieel kader voor de beoordeling van inkomsten, uitgaven en verplichtingen op de lange termijn. Bezuinigingen, risico’s, investeringen en afschrijvingen, ratio’s en schulden zullen in de toekomst aan de hand van dit kader beoordeeld moeten worden.
 • Uitwerken van een concreet raamwerk die als basis dienen voor betrouwbare en heldere budgetanalyses en het beoordelen van besteding van middelen.

Opdrachtgever
De gemeente Katwijk kent vier dorpskernen: Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn, Rijnsburg en Valkenburg. Katwijk telt nu ruim 65.000 inwoners. Met meerdere nieuwbouwprojecten groeit de gemeente uit in de komende 10 jaar door naar ruim 80.000 inwoners. 

Extra informatie:

 • Optie tot verlenging: 2 maal 2 maanden;
 • ‘‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad;
 • Werkdagen: In onderling overleg.


Functie-eisen

 

 • Een afgeronde opleiding op HBO-bachelor of WO-master niveau met een financieel-economische of bedrijfskundige achtergrond;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als senior financieel adviseur in een gemeentelijke organisatie;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met het coördineren van planning- en controlcyclus binnen de (semi-)overheid;
 • Werkervaring met K2F-software alsmede Microsoft office in de afgelopen 2 jaar;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als coach of leidinggevende van financieel adviseurs.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Gemeente, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Medewerker, Overheid