Senior Financieel Adviseur

Senior Financieel Adviseur

Let op: Indien een geschikte kandidaat zich aanmeldt, kan al eerder dan de sluitingsdatum een gesprek worden ingepland.

Wat ga je doen

Creatieve oplossingen vinden voor maatschappelijk relevante onderwerpen. Als senior financieel adviseur vertaal je financiële vraagstukken naar doelmatig beleid. Je zorgt voor grip door ‘planning en control’ (P&C) en begeleidt de organisatie bij het sturen op effect van ons beleid. Je adviseert – zelfstandig –  de organisatie en het bestuur over de impact van beleidskeuzes. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • je draagt zorg voor adviezen die waarde toevoegen aan onze primaire processen. Van het leveren van betrouwbare managementinformatie tot het opstellen van business cases.
  • je realiseert, door het voeren van regie over het proces, één of meerdere P&C-producten.
  • je fungeert als vraagbaak voor je collega-adviseurs. Je coacht ze, spart met hen en begeleidt hen in hun transitie naar business partner.


Jouw visitekaartje
Je excelleert in financiële vakkennis, doorgrondt de wereld achter de cijfers en verstaat de ‘business’. Je ziet kansen en bedreigingen en handelt daar naar. Je stelt je kritisch op en houdt anderen een spiegel voor. Je past voor de ‘makkelijke weg’ of het principe van ‘zo doen we dat hier altijd’. In je advisering houd je rekening met de doelstellingen en belangen van de ander. Jij begrijpt dat je mensen niet overtuigt met spreadsheets en grafieken, maar dat een krachtig verhaal, zonder jargon, mensen in beweging krijgt.

Wat vragen wij van jou
Voor deze functie vragen wij het volgende van je:

  • je werkt en denkt op wo-niveau, met een opleiding zoals bedrijfseconomie of bestuurskunde.
  • je neemt ruime ervaring als financieel adviseur en/of business controller mee.
  • kennis van en ervaring met planning- en controlcyclus bij (semi-)overheidsinstellingen beschouwen wij als pre.


Wat bieden wij
Jouw werk is meer dan alleen een salaris. Je draagt bij aan optimale besteding van onze beschikbare middelen. Daar zetten wij graag goede arbeidsvoorwaarden tegenover, zoals:

  • je salaris bedraagt maximaal € 5.872,- bruto per maand (schaal 12 o.b.v. 36 u/wk).
  • je ontvangt een individueel keuzebudget van 17,05%. Je zet dat bijvoorbeeld in voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen.
  • je bouwt een keuzepensioen op via ABP.
  • je krijgt een tegemoetkoming voor gemaakte reiskosten.
  • je treedt in eerste instantie in dienst voor een jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan bieden we je daarna een vast dienstverband aan.


Online solliciteren & meer informatie

Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Iwan Westdijk 06 -28 78 16 14 (Corporate Recruiter). Is deze functie jou op het lijft geschreven? Stuur dan een (korte) brief en cv via het sollicitatieformulier. Doe dat uiterlijk 15 november, want dan sluiten we de vacature. Indien een geschikte kandidaat zich aanmeldt dan kan al eerder dan de sluitingsdatum een gesprek worden ingepland. Solliciteer nu via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 5-10 jaar, Consultancy, Gemeente, Zuid-Holland, Financieel Adviseur