Accountant

€ 5000 - € 6000 | 32 - 40 uur | Accountant en op zoek naar een kantoor waar je werk en privé in balans zijn, uitdagend werk aanwezig is een praktische aanpak in een informele sfeer? Neem dan contact op voor deze mogelijkheid!
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een zelfstandig accountants- en advieskantoor te Hilversum dat voornamelijk actief is voor een MKB-klantenkring die soms over de grens werkzaam zijn. Op het kantoor heerst een informele en coöperatieve sfeer waar aandacht voor de mensen centraal staat, samen met een kwalitatieve dienstverlening. In teamverband werken zij voor de diverse klanten, welke zich doorgaans binnen een straal van 50 kilometer van het kantoor bevinden. De organisatie groeit en daarmee ook de behoefte aan versterking van het team. Kom jij als ervaren Accountant eens langs om je carrièreperspectief te bespreken?


Functieomschrijving
Als ervaren accountant ben je een gesprekspartner voor de klanten, een vraagbaak voor medewerkers en een steunpilaar voor het kantoor. Je werkt hier in een teamverband voor de klanten waarvoor je (deels) het 1e aanspreekpunt bent. Met je team bereid je de opdrachten voor en zorg je voor een efficiënte planning en uitvoer van de controle. In overleg met de partner begeleid je de klanten en kan je werken aan je persoonlijke doelen en ambities.
Functie-eisen
  • Je bent afgestuurd Accountant;
  • Je beschikt over ruime ervaring (8 jaar) in de controlepraktijk, bij voorkeur met internationale klanten;
  • Je bent praktisch, klantgericht en vaktechniek kan je waarderen;
  • Je bent een teamspeler die overzicht houdt;
  • Je vindt net als wij dat werk en privé met elkaar in balans moeten blijven.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant  


Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris zal conform de SRA-richtlijn zijn, indicatief is deze vanaf € 5.000,- bruto per maand op fulltime basis.
  • Secundaire voorwaarden die van toepassing zijn: Leasebudget, pensioen met geringe eigen bijdrage, onkostenvergoeding en een vaste 13e maand.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Advies/Consultancy, Audit, 5-10 jaar, Assistent Accountant, € 5.000 - € 7.000