Aangiftemedewerker

€ 2.750 - € 4.000 | 24 tot 40 uur | Ervaren aangiftemedewerker gezocht die graag samenwerkt met 5 directe fiscale collega's in een open en informele werkomgeving.
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bekende regionale accountancyorganisatie, die zich heeft toegelegd op accountancy, fiscaal advies, salarisadministratie en consultancy op diverse (bedrijfskundige en juridische) gebieden. Hun motto: ‘deskundig zijn, eenvoudig doen. Open en eerlijk. Zonder poespas'. De bedrijfscultuur laat zich verder omschrijven als proactief, dynamisch, inventief en informeel. Omdat zij beseffen dat een groot gedeelte van deze cultuur en het tot nu toe behaalde succes wordt bepaald dankzij haar werknemers, besteden zij hier veel aandacht aan. Voortdurende scholing, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede begeleiding tijdens je loopbaan zijn belangrijke kenmerken van een dienstverband binnen deze organisatie. Verder wordt je in staat gesteld om je eigen accenten binnen je werkzaamheden te leggen. Kortom; zij bieden jouw een afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving.


Functieomschrijving

Je bent onderdeel van het fiscale team welke bestaat uit twee senior belastingadviseurs, een belastingadviseur en twee aangiftemedewerkers. Als (senior) medewerker aangiftepraktijk verzorg je zelfstandig (complexe) aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Je beheert de uitstelregeling en signaleert fiscale adviesmogelijkheden. Daarnaast ben je bezig met het voorbereiden en opstellen van bezwaarschriften.


Functie-eisen

Je hebt een afgeronde fiscale opleiding en bent in staat om zelfstandig aangiftes op te stellen, de review te verzorgen en adviespunten te signaleren. De vacature is zowel fulltime als parttime in te vullen.

ROUSCH: Loopbaanbemiddeling & -advisering voor professionals in accountancy en tax.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl of https://www.rousch.nl/vacatures-aangiftemedewerker 

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden
  • salarisindicatie: € 2.750 en € 4.000 bruto per maand
  • 35 vakantiedagen
  • premievrij pensioen
  • thuiswerkmogelijkheden.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, € 3.000 - € 5.000, Compliance medewerker, Noord-Brabant