Assistent accountant RA

€ 2.800 - € 3.500 | 32-40 uur | Als assistent accountant RA op zoek naar een functie bij een modern kantoor met gevarieerde klantenkring en volop ontwikkelingsmogelijkheden? Lees gauw verder!
Bedrijfsomschrijving

Jouw mogelijk nieuwe werkgever zit gevestigd in de omgeving van Rotterdam en is een modern accountantskantoor met bijna 40 medewerkers. Op de werkvloer heerst er een informele en prettige sfeer en is er sprake van open communicatie. Je maakt deel uit van een enthousiast team en gaat een gevarieerde klantenkring bedienen, die onder andere bestaat uit grote MKB-ondernemingen. Digitalisering is een aspect waar binnen deze organisatie veel nadruk op gelegd wordt. Als medewerker zou je hier goed passen als je de ambitie hebt je verder te ontwikkelen en door wil groeien binnen de organisatie. Hier worden dan ook volop mogelijkheden voor geboden.


Functieomschrijving
Door de werkervaring die je al binnen de controlepraktijk hebt opgedaan zijn de volgende werkzaamheden voor jou niet onbekend. In teamverband ga je je bezighouden met het controleren van jaarrekeningen en het signaleren van adviesmogelijkheden waar je vervolgens op in gaat spelen. Je staat hierbij veel in contact met de klanten en je zal het contact met hen onderhouden. De controlewerkzaamheden voer je zowel op kantoor als op locatie bij de klant uit, wat zorgt voor extra variatie in je functie.
Functie-eisen

Herken jij je in onderstaand profiel? Neem contact met mij op om kennis te maken met elkaar!

  • Je bent in het bezit van het HBO accountancy diploma;
  • Je hebt recent minimaal 3 jaar werkervaring als assistent accountant binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor;
  • Je ontwikkelt jezelf graag verder en wil doorgroeien binnen de organisatie;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html


Arbeidsvoorwaarden
Jouw salaris ligt tussen de € 2.800 en € 3.500 en zal gebaseerd worden op de relevante werkervaring en studieachtergrond die je meebrengt.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, Audit, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Rotterdam