Adviseur Financiën Vakgroep Ruimte en Economie

Lokatie: Harderwijk

Vacature status: Open

Dienstverband:

Uren per week:
 

Ben jij die financiële professional met een grote dosis ambitie en ben jij graag de verbindende schakel tussen verschillende partijen? Ben je daarnaast op zoek naar een uiteenlopende functie met veel afwisseling? Dan is Meerinzicht op zoek naar jou!
 

Meerinzicht is op zoek naar een Adviseur Financiën voor de vakgroep Ruimte en Economie voor de afdeling Financiën. De afdeling Financiën behoort tot het Domein Bedrijfsvoering en verzorgt de financiën voor de gemeenten Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en natuurlijk Meerinzicht zelf. Daarbij is de afdeling verantwoordelijk voor de financiële advisering op alle gemeentelijke beleidsterreinen, de planning- en control cyclus (bijv. kadernota, begroting etc.) en het bijhouden van de financiële administraties. Door samenwerking met de andere afdelingen wordt de verbinding tussen beleid en uitvoering gerealiseerd. 

Dit ga je doen? 
In de functie van Financieel Adviseur binnen de vakgroep Ruimte en Economie ben je dé verbindende schakel voor één of meerdere gemeenten op het gebied van diverse beleidsterreinen waaronder ruimtelijke ordening, grondexploitaties, parkeren en havens. Als adviseur denk je mee op het gebied van voorstellen, adviezen en beleidsnota’s en breng je in kaart wat de financiële gevolgen zijn. Je volgt actief de ontwikkelingen binnen het vakgebied en weet deze te vertalen naar concrete (financiële) adviezen. Hierbij weet je dilemma's te benoemen en trends vroegtijdig te herkennen en te vertalen. Daarnaast werk je vanuit jouw vakinhoudelijke kennis mee aan de P&C documenten voor de gemeenten en Meerinzicht.  Kortom, een uiteenlopende functie met veel afwisseling.


De functie
Je gaat als adviseur aan de slag in een afdeling die in opbouw is. De belangrijkste aandachtsgebieden van de functie zijn:

  • Je bent financieel aanspreekpunt/sparringpartner voor diverse beleidsterreinen;
  • Als financieel professional neem je deel aan projecten op het gebied maatschappelijk vastgoed;
  • Je fungeert als sparringpartner voor de collega’s, inclusief die van andere financiële vakgroepen;
  • Je initieert en denkt mee over verbetervoorstellen op het gebied van kwaliteit en efficiency;
  • Je bent een echte teamplayer, maar ook in staat om dingen zelfstandig op te pakken. 

Het profiel
 Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een flinke dosis ambitie. Voor jou is het een uitdaging om je bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van ons team. Je hebt een helikopterview en kunt op elk moment het overzicht leveren. Je bent sterk analytisch en communicatief ingesteld. Je weet goed mondeling en schriftelijk over je werk te communiceren. Daarbij beschik je over de nodige politieke sensitiviteit. Je hebt een accurate werkwijze en vindt het leuk om met het team goede resultaten neer te zetten. Daarnaast is ervaring en/of affiniteit met genoemde beleidsterreinen is een pré.

Wat biedt Meerinzicht
Het betreft een functie van 32 uur per week met een salaris van maximaal € 71.171,- bruto per jaar (incl. IKB) op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. gebaseerd op de HR21 functie van Adviseur III. Ook is er een uitstekende reiskostenregeling.
 
Solliciteren:
De werving en selectie voor deze vacature is uitbesteed aan Publiek Netwerk. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Anne Marijn Struben van Publiek Netwerk: 06 47 412 618 en annemarijnstruben@publieknetwerk.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Utrecht, Gemeente, Financiele Administratie, Gelderland, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker, Overheid