Assistent accountant Controlepraktijk

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
€ 2.800 - € 3.750 | 32 - 40 uur | Als assistent accountant RA graag werken voor mooie klanten èn in de directe regio? Met volop groeimogelijkheden en goede begeleiding?
Bedrijfsomschrijving

Voor een kwalitatief en innovatief accountantskantoor te Tilburg zijn we dringend op zoek naar versterking van het controleteam. Je treft hier een mooie mix aan van klanten, actief in verschillende sectoren en verschillend in omvang. Men kent hier een platte organisatiestructuur wat voor jou betekent dat je veel werkzaamheden mag oppakken, meer in contact bent met je klant en dat je het vak verder leert van een Registeraccountant (vaak de meewerkende vennoot). Daarnaast is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Functieomschrijving

Omdat je al enige ervaring hebt met de controle aanpak kun je gelijk vanaf dag 1 mee ingezet worden. Men zal hier snel beoordelen waar jouw kennis en ervaring ligt, maar ook jouw capaciteit! Dat betekent dat je jezelf ook sneller kan ontwikkelen. Naast de controles (in nationale profit praktijk) hebben ze ook met regelmaat bijzondere opdrachten.


Functie-eisen

Graag komen wij namens deze organisatie in contact met kandidaten die inmiddels enige ervaring hebben opgedaan binnen de controlepraktijk. Automatisch volg je dan ook de HBO/WO opleiding.


Arbeidsvoorwaarden

Als assistent accountant RA ligt jouw salaris in de range van € 2.800 tot € 3.750, aangevuld met een lease-auto.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, Audit, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Noord-Brabant