Traject: van Assistent Accountant tot Partner

ROND is een snelgroeiend full-service kantoor met een brede klantenkring, hoofdzakelijk bestaande uit MKB-bedrijven, vertegenwoordigd in vrijwel alle segmenten. De focus ligt op het opbouwen van langdurige relaties én het proactief ondersteunen van de klant. Persoonlijke aandacht, gemoedelijk contact en zichtbaar zijn voor relaties in de markt zijn voor ROND vanzelfsprekend.

 

Jij bepaalt, wij bieden de kansen

ROND biedt je de kans om uitdagend werk te doen dat er toe doet. Afwisselende werkzaamheden bij diverse MKB klanten waar jij een bijdrage levert aan het oplossen van belangrijke problemen. Je bouwt mee aan vertrouwen in de maatschappij door ervoor te zorgen dat het MKB goed draait. Tegelijkertijd haal je het maximale uit jezelf. Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimt voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We helpen je verder bij het ontwikkelen van jouw sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s en opleidingen.

 

Verras jezelf en je klanten

Het accountantsberoep heeft veel te bieden voor jonge mensen: opleidings- en trainingsmogelijkheden, de kans om bij veel organisaties binnen te kijken en werk dat er maatschappelijk toe doet. Bij ROND vinden we het belangrijk dat jij jezelf identificeert met het accountantsberoep en de waarden en cultuur van ons bedrijf. Het is voor ons minder belangrijk of dat je al veel ervaring hebt opgedaan in de accountancywereld. Wij staan open voor bijna of net afgestudeerden, maar ook voor herintreders. Wie bieden je namelijk geen functie, maar een traject; een goed uitgestippeld plan om je te ontwikkelen van Assistent Accountant tot Partner.

 

Bij voorkeur beschik je over:

  • Een passende vooropleiding;
  • Interesse in het MKB;
  • Affiniteit met rapportage-standaarden en data-analysetechnieken;
  • Affiniteit met nieuwe technologie, zoals: big data, data-analyse, process- en dataming;
  • Eigen inbreng en initiatief.

 

Uitdagend werk dat er toe doet

Naast een mooi ontwikkelingstraject in een uitdagende, inspirerende omgeving, biedt ROND een goede balans tussen werk en privé. In principe betreft het een fulltime aanstelling, maar ook parttime is bespreekbaar. 

 

Wanneer start je?

Morgen? Reageer via het sollicitatieformulier, basecamp@searchrebels.com of 085 06 04 814 om een uitgebreid profiel van deze functie te ontvangen. Vervolgens bespreken we graag de volgende stap met je.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, In overleg, Belasting, Assistent Accountant, Consultancy, Financiele dienstverlening, Utrecht, Noord-Brabant, Junior Assistent Accountant