Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Controller
28-32 uur per week

Jouw kennis over processen binnen de corporatie én van controlling, AO/BI en risicomanagement staan garant voor een passend advies. Je staat stevig in je schoenen en gaat graag op zowel strategisch als tactisch vlak aan de slag.

Zoek je een afwisselende verantwoordelijke baan? Dan maken wij graag kennis met jou.

De functie
De controller beoordeelt de effectiviteit en efficiency van de organisatie, de (betrouwbaarheid van) bedrijfsvoering, de realisatie van strategie en beleid en de beheersing van de risico’s. Hierbij heeft de controller een organisatie brede adviserende, toetsende en bewakende rol, en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directeur-bestuurder en/of Raad van Commissarissen.

We vragen
Tenminste een hbo-/wo- werk- en -denkniveau op het gebied van controlling, kennis van en ruime ervaring met de planning & control cyclus, risicomanagement en kennis over processen binnen een woningcorporatie. We zoeken een specialist die ook hoog over kan vliegen, die gestructureerd en analytisch is. Die een kritische blik en inlevingsvermogen heeft en sterk is in het werken met deadlines. Die kwaliteitsgericht is en zichzelf - en daarmee Woonforte - tot ontwikkeling kan brengen. Iemand met een stevige persoonlijkheid die een onafhankelijke mening heeft, deze goed kan ventileren en die goed bruggen kan bouwen. Onze controller haalt buiten naar binnen, denkt breed en vooruit.

Wij bieden

  • Een functie met veel zelfstandigheid en volop mogelijkheden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het salaris is conform de cao Woondiensten schaal M (maximum € 6.811).
  • We starten met een contract van een jaar voor 28-32 uur per week. Daarna behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden bij Woonforte vallen binnen de cao Woondiensten met onder andere een uitstekende pensioenregeling.
  • Oog voor mensen, hart voor wonen, dat zijn wij!
  • Woonforte is de grootste woningcorporatie in de gemeente Alphen aan den Rijn met bijna 11.000 woningen in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam. Bij ons werken circa 115 medewerkers.
  • Oog voor mensen, hart voor wonen, dat is ons motto. Iedereen moet de kans krijgen op een woning die past bij zijn of haar leven.
  • Daarom biedt Woonforte woningen voor mensen met een laag inkomen. Woonforte investeert in nieuwbouw, renovaties, onderhoud, leefbaarheid en duurzaamheid.


Enthousiast geworden?
Passen de competenties resultaatgerichtheid, probleemanalyse, kritisch, integriteit en onafhankelijkheiddurf, inlevingsvermogen, zelfontwikkeling en kwaliteitsgerichtheid bij jou en heb je de juiste drive en mentaliteit om binnen Woonforte het verschil te maken? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie (brief en cv) graag vóór 26 oktober 2020 via de sollicitatiebutton. Jouw reactie wordt verwerkt door Vacaturepro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie.

De eerste gesprekken worden gehouden op woensdag 4 november. Een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Meer details over deze functie en onze organisatie vind je op onze website, Voor vragen kun je contact opnemen met Monique Brewster, directeur via telefoonnummer 0172-418518.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Gemeente, Zuid-Holland, Controller, Noord-Holland