Assistent Accountant - Startersfunctie

€ 2300 - € 2600 | 32 - 40 uur | Startersvacature voor een ambitieze assistent accountant die in de nabije toekomst graag alleen bezig is met adviseren van MKB klanten. Lees snel verder!
Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een groot accountantskantoor in Limburg met meerdere vestigingen en een fullservice dienstverlening. Een organisatie van deze tijd! Waar automatisering ver doorgevoerd is en de professionals van de toekomst opgeleid worden tot échte adviseurs. Zo zijn er diverse trainingen mogelijk om jouw theoretische, maar ook zeker praktische vaardigheden verder te ontwikkelen. Het team is divers en bestaat zowel uit young professionals als zeer ervaren accountants. Wil jij MKB Adviseur / Accountant worden dan zit je hier op de goede plek!


Functieomschrijving

Je gaat jezelf bezighouden met de administratie, aangiften (IB, OB, VpB) en het samenstellen van de jaarrekening. Een allround functie waar je met alle facetten van de accountancybranche te maken krijgt. Hier word je opgeleid om over een paar jaar als financieel huisarts voor jouw klanten in het MKB segment te werken.


Functie-eisen

Wij maken heel graag kennis met jou als je jezelf herkent in onderstaande omschrijving:

  • Je hebt een afgeronde HBO AC/BE op zak
  • Je ziet jezelf als toekomstig adviseur en wil er alles aan doen om dit te bereiken
  • Je wil begrijpen wat je doet en stelt kritische vragen om jezelf te ontwikkelen
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je woont in Limburg

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant.


Arbeidsvoorwaarden
€ 2300 - € 2600 bruto per maand op fulltime basis.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, € 2.000 - € 3.000, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Limburg