Zelfstandig aangiftemedewerker

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor met meerdere vestigingen in het noorden en oosten van het land. Zij hebben een breed aanbod aan diensten en willen de MKB ondernemer breed van dienst kunnen zijn. Binnen elk aandachtsgebied zijn er verschillende specialisten die door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan.

Functieomschrijving

Opzoek naar een nieuwe en zelfstandige uitdaging in de aangiftepraktijk bij een toonaangevend accountants- en belastingadvieskantoor? In deze functie van aangiftemedewerker opereer je zelfstandig. Je houdt je bezig met het opstellen van de complexere aangiften inkomsten-, vennootschap-, erf-, schenk- en dividendbelasting. Binnen deze organisatie worden de eenvoudige aangiftes gedaan door de assistent accountants. Voor hen ben jij het aanspreekpunt en jij controleert de aangiften.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie voldoe je aan de volgende wensen

  • Je bent communicatief sterk, klantgericht en op kwaliteit gefocust; 
  • Je hebt een HBO opleiding in de richting Fiscale Economie of RB afgerond; 
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken; 
  • Je kunt goed overweg met ICT-oplossingen en hebt hier affiniteit mee.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor aangiftemedewerker. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://vacatures.aangiftemedewerker.rousch.nl/
Tags: Aangiftemedewerker, Fiscaal, Fiscale aangiften, Belastingaangiften, Belasting advies, Aangiftepraktijk, IB, VPB, OB, Zwolle.

Wij bieden

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Zelfstandig aangiftemedewerker of solliciteer online op de vacature Zelfstandig aangiftemedewerker.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, Belasting, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, > 10 jaar, Dienstverlening algemeen, Belastingadviseur, Overijssel