Medewerker Subsidies Sociaal Domein

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Op 1 januari jl. zijn de ambtelijke organisaties van de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk gefuseerd tot één werkorganisatie. Het doel is om uiteindelijk in 2022 een nieuwe gemeente ‘Dijk en Waard’ te worden. We merken nu al dat de fusie leidt tot nieuwe energie en nieuwe inzichten!

Excellente dienstverlening voor onze inwoners, ondernemers en – intern – voor de collega’s staat in de nieuwe organisatie hoog in het vaandel. Je komt te werken in een modern kantoorgebouw met dito faciliteiten waar flexwerken het uitgangspunt is. In Langedijk en Heerhugowaard wonen ongeveer 86 duizend mensen. Met ongeveer 600 collega’s werk je eraan om het wonen, werken en recreëren voor hen zo aangenaam mogelijk te maken. Mens & Samenleving geeft invulling aan een groot beleidsterrein als het sociaal domein. Het sociaal domein is complex in temen van inhoud, organisatie, financiën en transformatieopgave.

Voor het team Strategie en Beleid zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Subsidies Sociaal Domein

Over de functie
Als medewerker sociaal domein houd jij je voor 32 - 36 uur bezig met subsidieproces. Je neemt de aanvragen in behandeling, beoordeelt en toetst de aanvragen aan de relevante wet- en regelgeving en beoordeelt de financiële gegevens (begroting en jaarrekening) van de aanvrager en stelt beschikkingen op. Dit doe je zelfstandig en in samenwerking met je collega's, verzorgt communicatie met de aanvrager. Je bewaakt vervolgens het proces en tot en met de afhandeling van de subsidieverantwoording. Verder biedt je telefonisch en digitaal ondersteuning bij het invullen van aanvragen aan organisaties en inwoners.

Wat je graag doet
Je voelt je verantwoordelijk voor het proces en signaleert wanneer acties niet nagekomen worden. Je maakt zaken bespreekbaar. Je weegt gegevens af om tot een realistische afweging te komen en bekijkt zaken vanuit meerdere invalshoeken. Je bent klantgericht en denkt mee! Vraagt naar wensen en behoeften en stemt daar de service op af. Je stelt prioriteiten om de kwaliteit te bewaken. Je verricht je werkzaamheden met een grote mate van accuratesse.

Wat jij bent, kunt en hebt
Je beschikt over minimaal Mbo-4 werk- en denkniveau.  Je bent communicatief vaardig en je kunt standaard methoden op het gebied van administratief beheer toepassen. Je bent bekend met de processen rondom subsidies en hebt ruime aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van subsidies en het beoordelen van financiële documenten zoals begrotingen en jaarrekeningen, je vind dat leuk en hebt er plezier in om deze snel, accuraat en op de juiste manier te verwerken. Je bent bekend met vakgerichte wet- en regelgeving.

Wat wij je bieden
Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt het beste uit jezelf te halen en waar ruimte geboden wordt voor persoonlijke ontwikkeling. Je salaris is maximaal € 3.556,- bruto per maand (bij een 36-urige werkweek, schaal 8 cao SGO, peildatum 1 juli 2020) afhankelijk van opleiding en ervaring. Secundaire arbeidsvoorwaarden als: betaald ouderschapsverlof, flexibele werktijden, kopen/verkopen verlofuren, tegemoetkoming in reiskosten woon-werkverkeer, prima studiefaciliteiten en een Individueel Keuzebudget (18,45% van het jaarsalaris). Je ontvangt een vergoeding voor de aanschaf van een telefoon en een laptop. Deze wordt jouw eigendom en kan je dus ook privé gebruiken. De simkaart ontvang je van de gemeente. 

Ben je geïnteresseerd?
Dan wordt het tijd dat wij elkaar ontmoeten! Laat je cv en motivatie voor 24 oktober 2020 achter via onze sollicitatiepagina.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Hans Deul, hoofd Strategie en Beleid, 06 12 89 52 14.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, MBO, Financiele Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Overheid