Manager Financiën & Control l Tiel

Ben jij een manager Financiën & Control met een duidelijke visie en strategie? Heb jij succesvolle ervaring opgedaan met het aansturen van een financiële afdeling en control? Ben jij een inspirator en verbinder, zowel binnen jouw team als naar de business? Kom dan werken als manager Financiën & Control bij Santé Partners, een grote en betrokken speler in de zorg. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit en een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Santé Partners heeft voor haar locatie in Tiel een vacature voor een

Manager Financiën & Control
36 uur

Jij als Manager Finance & Control:
bent verantwoordelijk voor de aansturing van de afdelingen salaris- zorg,- en financiële administratie, klantenservice en control. Je geeft direct leiding aan de teammanagers van deze afdelingen en de business controllers. Samen met hen geef je vorm aan een goed werkende financiële kolom van de organisatie. Daarnaast ondersteun je de Raad van Bestuur als sparringpartner en strategisch adviseur. Je ontwikkelt en implementeert tactisch-en strategisch beleid en geeft sturing en regie aan de financiële processen en de jaarlijkse planning en control cyclus. Je bent gesprekspartner voor de externe accountant, zorgverzekeraars, zorgkantoren, banken, de belastingdienst en andere externe partijen. Tevens neem je deel aan het overleg met de Raad van Toezicht en de auditcommissie. Daarvoor moet je goed verbinding kunnen leggen, inhoudelijk sterk zijn en beschikken over zeer goede communicatieve- sociale, en adviesvaardigheden.

Kerntaken en verantwoordelijkheden

  • Als financieel geweten van de organisatie ben je (mede)verantwoordelijk voor het financieel beleid van de organisatie.
  • Leiding geven aan de financiële afdeling.
  • Je bent lid van het managementteam. Beslissingen maken op basis van aangeleverde (financiële) informatie van teams.
  • Adviseren van de Raad van Bestuur en het MT over bedrijfsvoering, strategie risicomanagement.
  • Signaleren van externe risico’s en volgen van ontwikkelingen in de zorgfinanciering en bekostigingssystemen.
  • Leveren van de begroting, managementinformatie en de jaarverantwoording.
  • Je ziet creatieve mogelijkheden binnen de financiële kaders.


Wat biedt Santé Partners jou?
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring van minimaal € 5319 en maximaal € 8390 bruto per maand (FWG 75) op basis van 36 uur. Wij bieden je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Aanvullend volgt een CAO verhoging van 3% per juli 2021. Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken. Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waar je een groot aanbod aan cursussen en opleidingen kunt vinden. Daarnaast heb jij ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?

  • Jij hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op WO-niveau, aangevuld met een managementopleiding.
  • Je bent een ervaren manager met een duidelijke visie en strategie. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt aantoonbare succesvolle ervaring in het aansturen van een afdeling Finance en Control in een dynamische en complexe omgeving, bij voorkeur in een zorgomgeving.
  • Je hebt kennis van financiële verslaglegging en wet- en regelgeving in de zorg.
  • Je bent een inspirator en verbinder: jij krijgt jouw medewerkers mee.
  • Je bent sterk op de inhoud en structuur. Doordat jij ook nog empathisch bent, krijg je zaken goed en snel voor elkaar.
  • Je hebt succesvol een veranderingsproces begeleid.
  • Daarbij zoeken wij iemand die de volgende competenties beheerst: analytisch, kritisch, integer, standvastig, stressbestendig en proactief.
  • Je bent iemand die de uitdagingen voor de zorg ziet en snapt.
  • Er is zeker ruimte voor humor! Dus als je ook daarover beschikt, maken wij graag kennis met jou.


Solliciteren op de functie van Manager Financiën & Control
Ben jij de ervaren en succesvolle manager Financiën & Control? Solliciteer dan via onze sollicitatiepagina.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip (06-12821476) of recruitment assistent Mary Sohilait (06-13716913). Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt reageren tot 25 september. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij de voorzitter Raad van Bestuur a.i. Edwin Hummel (06-13716913).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financieel Manager, Finance Manager, Manager Financiën, Finance, Control, Manager, Management, WO, vacature Tiel


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 5-10 jaar, Controlling, Gezondheidszorg/Welzijn, Gelderland, Financieel Manager