Project Controller

Als jij als financieel professional ook impact wilt hebben op de energietransitie, dan zoeken wij jou! 

Project Controller
M/V – 32 uur per week – Arnhem

Dit wordt je bijdrage!
Jij krijgt energie van een groeiende en zich ontwikkelende projectenorganisatie. Als project controller heb jij impact door het inzichtelijk maken van de financiële voortgang van onze projecten. Je analyseert en controleert de cijfers en zorgt voor een accurate verslaggeving, zodat je je collega’s van de benodigde stuurinformatie kunt voorzien. 

Daarnaast ben je in jouw rol sparringpartner van projectleiders en werk je mee aan interne kwaliteit projecten. Zijn de projectbegrotingen juist opgesteld? Koersen we aan op projectrealisatie binnen het afgesproken budget en wanneer factureren we welke werkzaamheden? Je bewaakt onder andere of binnen de afspraken van het contract wordt gewerkt en je stelt tijdig periodieke rapportages op. Samen met het projectteam maak je de prognoses en dat is soms nog best een uitdaging, want de ene collega is conservatief in zijn inschattingen terwijl een andere collega de projectvoortgang rooskleurig inschat. 

Je moet dus kritisch zijn op de informatie die jou wordt aangedragen en durven doorvragen. Alleen zo kunnen we duurzame projecten realiseren met impact op de energietransitie! 

Jij brengt wat wij zoeken
Je bent een flexibele verbinder en door je bevlogenheid werken mensen graag met je samen. Maar je staat ook voor kwaliteit en durft mensen aan te spreken als werkafspraken en verantwoordelijkheden niet worden waargemaakt. Je hebt van nature een gestructureerde werkaanpak en je zorgt proactief en zelfstandig voor het verzamelen van informatie en hulpbronnen. Iedere dag leer je en de ervaring die je hiermee opdoet deel je meteen weer uit aan collega’s. 

Wat zoeken we verder:

  • Een afgeronde, relevante, financieel/administratieve opleiding op MBO+/HBO niveau;
  • Circa 2-4 jaar relevante financiële werkervaring in een projectomgeving;
  • Kennis van en ervaring met projectadministratie en financiële processen;
  • Kennis van en ervaring met BI-software en Excel;
  • Wonen in de buurt van Arnhem is praktisch voor je collega’s, maar we stimuleren een gezonde balans tussen kantoor- en thuiswerken. We denken samen in mogelijkheden;
  • We gaan graag met jou het gesprek aan over het aantal werkuren in de week, maar gezien de aard van de functie heeft ca. 32 uur per week onze voorkeur.


Wij bieden wat jij belangrijk vindt
Wij starten met een jaarcontract, maar gaan de verbinding aan in de overtuiging van een lange termijn samenwerking. IF Technology biedt een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling. Verder geloven we in het continu ontwikkelen, dus investeren we in de persoonlijke en inhoudelijke groei van onze professionals. Daarnaast bieden we een duidelijk inwerkprogramma, een leuke, groeiende groep collega’s en een, zowel met het OV als eigen vervoer, goed bereikbare kantoorlocatie in Arnhem. Een gezonde, gezamenlijke lunch wordt dagelijks verzorgd en vanzelfsprekend hebben we uitstekende koffie! 

Wie zijn wij? 
Creating Energy
In 2030 moet 55% van alle energieverbruik uit duurzame en hernieuwde energie komen. Om dat te bereiken moeten we nu handelen! IF Technology wil een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het realiseren van deze duurzame ambitie. En daar hebben we jouw energie bij nodig! 

Wij werken vanuit vier kernwaarden die voor iedere IF-professional centraal staan: Leuk, Nieuwsgierig, Samen en Betrouwbaar. Wij willen graag positieve energie delen. Wij zijn altijd open en op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij dragen een steentje bij aan klanten, collega’s én de maatschappij. En we zijn hierin in onze sector een natuurlijke autoriteit. Creating Energy! 

Welkom in het team! 
IF Technology bestaat met haar 70+ enthousiaste medewerkers uit een netwerk van kleine teams. Enerzijds kennen we teams op basis van projectfasering in het primaire proces, waaronder Ontwikkeling & Beleid, Ontwerp & Realisatie en Exploitatie & Optimalisatie, maar ook stafdiensten als Finance & Control. Anderzijds vinden de IF-professionals elkaar in diverse vaktechnische- en projectteams. Als Project Controller zul je dus in verschillende verbanden samenwerken, wat het werk continu dynamisch, leuk en uitdagend maakt. 

Zin in een volgende stap in je carriere? 
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Sven Akkersdijk, Domeinverantwoordelijke Finance & Control (06–11138549). Voor vragen over het wervingsproces kun je contact opnemen met Bertil Moraal, Adviseur Personeel & Organisatie (06-11720408, hr@iftechnology.nl).

Jouw interesse kun je kenbaar maken via onze sollicitatiepagina voorzien van motivatie en je CV en een pakkende persoonlijke pitch. 

Wij gaan op zoek naar een bij ons passende professional, daarom hanteren wij geen sluitingsdatum bij deze vacature. Mocht je deze vacature pas na enige tijd onder ogen komen, aarzel dan dus niet om te reageren. 

Een korte assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan kandidaatprofielen die ons ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Energie, Controlling, Controller, Gelderland