Accountant AA

€ 4000 - € 5000 | 32 - 40 uur | Wil jij de vennoten ontlasten in hun werkzaamheden en groeien richting een zelfstandig accountant of relatiebeheerder? Dan is dit een leuke kans voor jou!
Bedrijfsomschrijving

Dit accountantskantoor heeft twee vestigingen in Gelderland en is onlangs verhuist naar een mooi nieuw pand. In totaal werken er momenteel 12 medewerkers. Het team is collegiaal en naast hard werken is er ook ruimte voor een social talk op de werkvloer. De sfeer is ongedwongen en er is ruimte om jezelf verder te ontwikkelen als accountant. Klanten in het MKB segment kunnen rekenen op een betrokken, toekomst- en kwaliteitsgerichte dienstverlening. Vind jij dit ook drie belangrijke kernwaarden voor een goede dienstverlening? Dan horen we graag van je!


Functieomschrijving

Als accountant ben jij de rechterhand van de drie vennoten. Je controleert jaarrekeningen van assistent accountants, stelt zelf complexe jaarrekeningen en rapportages op en zorgt voor de voorbereiding van het adviesgesprek. Deze mag je ook zelf voeren indien je over voldoende advieservaring beschikt. Jij zorgt er in ieder geval voor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt.


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie herken jij jezelf in onderstaande omschrijving:

  • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding tot Accountant AA of RA
  • Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring in de samenstelpraktijk van een accountantskantoor
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Arnhem.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-clientadviseur-relatiebeheerder of  http://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa.


Arbeidsvoorwaarden
€ 4000 - € 5000 bruto per maand op fulltime basis

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Gelderland