Salarisadviseur

€ 3500 - € 4000 | 32 - 40 uur | Gezocht: kartrekker voor de salarisafdeling voor een kantoor in de achterhoek.
Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een multidisciplinaire adviesorganisatie die de ondernemer volledig ontzorgt op diverse gebieden en is onderdeel van een accountantskantoor. Jouw klantenpakket is gericht op de mkb klant en te vergelijken met werkzaamheden zoals op een accountantskantoor. Je werkt direct samen met 2 collega's, maar de volledige organisatie bestaat uit circa 30 medewerkers. Er wordt gewerkt met het salarispakket exact online. De onderlinge sfeer is gericht op samenwerken, gedrevenheid en een no-nonsense werkomgeving.


Functieomschrijving
In de functie van salarisadviseur heb je een veelzijdige functie waarin de verwerking, advisering en leidinggeven allemaal samenkomen. Je zorgt voor de verwerking van de maandelijkse verloning voor jouw eigen klantenportefeuille en adviseert daar waar mogelijk. Daarnaast ben jij de kartrekker van de afdeling, zo zorg je voor de planning en coach je jouw collega's (2). Er wordt op de afdeling gewerkt met Exact Online.
Functie-eisen

Jij komt in aanmerking als:

  • Je beschikt over een gemotiveerde, stressbestendige, gedreven, mensgerichte werkhouding
  • Je hebt geen moeite om het voortouw te nemen op de salarisafdeling
  • Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring als salarisadministrateur / salarisadviseur op een accountantskantoor
  • Je beschikt over je PDL opleiding, eventueel VPS en een HBO werk- en denkniveau
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur.


Arbeidsvoorwaarden
€ 3500 - € 4000 bruto per maand op fulltime basis.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, > 10 jaar, Salaris Administratie