Nieuwe vacature

€ 3000 - € 3500 | 24 - 40 uur | Zelfstandig functie als salarisadministrateur bij een kleinschalig accountantskantoor waar iedereen elkaar kent. Interesse om je ook aan te sluiten bij dit team? Reageer dan snel!
Bedrijfsomschrijving

Dit kleine MKB-accountantskantoor is op zoek naar een zelfstandig salarisadministrateur. De vennoot (Accountant-Administratieconsulent) is zelf ruime tijd werkzaam geweest bij middelgrote MKB-kantoren en heeft samen met haar vader enige tijd geleden een eigen kantoor opgericht. Het kantoor richt zich hoofdzakelijk op ondersteuning bij de administratieve dienstverlening, accountancy en advisering op financieel, fiscaal gebied en salarisadministratie. De organisatie heeft een jong, klantgericht en ondernemend karakter. De sfeer binnen het kantoor is erg informeel en de lijnen zijn kort. Eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en collegialiteit zijn daarom extra belangrijke waarden binnen het kantoor.


Functieomschrijving

In deze functie ga jij je bezighouden met het zelfstandig verwerken en adviseren van een aantal leuk en loyale mkb-klanten. Je doet dit samen met één van jouw collega's in het pakket NMBRS. De functie biedt jou diversiteit, zelfstandigheid en de mogelijkheid om ook een adviserende rol in te vullen richting de klant. Mocht dit niet jouw ambitie zijn dan kun je ook alleen de salarissen verwerken. Uiteraard onderhoud je wel de contacten met klanten over de verwerking van de salarisadministratie.


Functie-eisen

Jij herkent je in onderstaande profielomschrijving:

  • Je hebt een afgeronde opleiding PDL en eventueel VPS (geen must)
  • Je bent gewend aan een dynmische, zelfstandige functie in een accountancyomgeving
  • Voor jou zijn er geen geheimen meer in het verwerken van de salarisadministratie
  • Je bent collegiaal, gedreven, klantgericht en gaat een moeilijke opdracht niet zomaar uit de weg.
  • Je bent 24 - 40 uur beschikbaar.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur .


Arbeidsvoorwaarden
€ 3000,00 - € 3500,00 bruto per maand op fulltime basis.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie, Noord-Brabant