Salarisadministrateur Gemeente Drimmelen

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum:24-09-2020 om 09:00 uur) Wij zoeken een salarisadministrateur die enerzijds meewerkt met de salarisadministratie en anderzijds meedenkt over het inrichten van processen en werkwijze m.b.t. de salarisadministratie.

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum: 01-10-2020
Einddatum: 01-04-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 20
Sluitingsdatum: 24-09-2020 om :09:00 uur

 

De gemeente Drimmelen is op zoek naar een Salarisadministrateur.

Ben jij secuur in je werk, digitaal sterk en integer? Dan zoeken wij jou!
Wij zoeken een salarisadministrateur die enerzijds meewerkt met de salarisadministratie en anderzijds meedenkt over het inrichten van processen en werkwijze m.b.t. de salarisadministratie.

Wat ga je doen?
Je bent samen met jouw collega verantwoordelijk voor de uitvoering van de salarisadministratie, inclusief specialistische berekeningen en overige fiscale en boekhoudkundige taken. Dit doe je door een volledige verwerking van de salarismutaties in het PI-systeem “Workforce” van ADP en het programma Pardon. Je verzorgt het aanmaken van betalingsopdrachten en verzekert je van de juiste en tijdige afdrachten loonheffingen, sociale verzekeringen en pensioen. Jouw salarisoutput voldoet aan de fiscale en sociale wet- en regelgeving en je controleert hierbij op een juiste toepassing van de (lokale) arbeidsvoorwaardelijke- en CAO regelingen. Je signaleert afwijkingen en doet verbetervoorstellen en adviseert over fiscale gevolgen van nieuw beleid en maatwerkoplossingen aan de beleidsmedewerker en P&O adviseur.

Verder ben je aanspreekpunt voor de organisatie voor alle vragen m.b.t. het P.I.systeem “Workforce”, salarissen, tijdregistratie en verlof. Je ontwikkelt geautomatiseerde rapporten in “R&A” van ADP en draait op verzoek rapporten uit. Je draagt mede zorg voor het volledig benutten, up to date houden, implementeren en inrichten van diverse geautomatiseerde systemen inclusief het tijdregistratiesysteem. Je levert een cijfermatige onderbouwing ten behoeve van het opstellen van begroting, voorjaarsnota, najaarsnota en jaarrekening.


Functie-eisen

 

  • Beschikbaar per 1 oktober 2020 voor 20 uur per week;
  • Minimaal een MBO diploma;
  • Afgeronde opleiding PDL;
  • Werkervaring in een vergelijkbare rol bij een overheidsorganisatie;
  • Ervaring met Workforce;
  • Ervaring met Excell.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: 1-3 jaar, Parttime, Detachering, Administratief Medewerker, MBO, Gemeente, Financiele Administratie, Salaris Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker, Overheid