Financieel Adviseur Sport en Onderwijs gemeente Amersfoort

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 02-10-2020 om 09:00 uur) Ga aan de slag als financieel adviseur op het gebied van sport en onderwijs in Amersfoort. Voor financiële vraagstukken en dossiers ben jij voor sport en onderwijs het primaire aanspreekpunt van de afdelingsmanager. Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het hele speelveld van sport en onderwijs en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken.

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum: 15-10-2020 
Einddatum: 1-3-2021 
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 28
Sluitingsdatum: 02-10-2020 om 09:00 uur

 

De gemeente Amersfoort is op zoek naar een financieel adviseur op het gebied van sport en onderwijs.

Voor financiële vraagstukken en dossiers ben jij voor sport en onderwijs het primaire aanspreekpunt van de afdelingsmanager Samen Leven en zijn (account)managers/beleidsmedewerkers bij het doorlopen van de hele jaarlijkse planning- en controlcyclus. Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het hele speelveld van sport en onderwijs en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken. Je levert een pro-actieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering  van processen en producten binnen het team Adviseurs.  Je onderhoudt in- en externe contacten en neemt deel aan in- en externe overleggen met verbonden partijen.


Functie-eisen

 

  • HBO/WO opleiding ricchting financieel/bedrijfseconomie;
  • Minimaal 3 jaar recente werkervaring als financieel adviseur bij een 50.000+ gemeente;
  • Kennis van en ervaring met financieel advies op het gebied van sport en onderwijs;
  • Werkervaring met het financiële pakket Decade.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Administratief Medewerker, MBO, Gemeente, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Overheid