Auditor Gemeente Oosterhout

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 24-09-2020 om 09:00 uur) Lever als Auditor een belangrijke bijdrage aan de interne controle van de gemeente Oosterhout. 
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.


Functieomschrijving

Startdatum: 05-10-2020
Einddatum: 28-02-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 24
Sluitingsdatum: 24-09-2020 om  09:00 uur

 

De gemeente Oosterhout is ter vervanging van zwangerschapsverlof voor het team Control op zoek naar een Auditor. 

De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de interne controle werkzaamheden op gebied van

  • Jeugd;
  • Buig;
  • TOZO;
  • Omgevingsvergunningen;
  • Investeringen;
  • Werkzaamheden rondom de jaarafgrenzing tijdens de jaarrekeningcontrole. 

Gemeente Oosterhout
We krijgen het heus wel eens te horen: werken bij een gemeente zal wel voorspelbaar zijn. Maar niets is minder waar. Dat roepen we niet, maar laten we zien. Door de lat wat hoger te leggen dan mensen van ons verwachten. Ook onderling, als collega’s, doen we meer voor elkaar. We werken niet alleen samen, we voelen ons ook met elkaar verbonden. Met 55.200 inwoners en 450 collega’s biedt de gemeente Oosterhout de uitdagingen en kansen van een grote gemeente en de slagvaardigheid en geborgenheid van een kleinere gemeente.

Bij Oosterhout realiseer je onze ambities voor 2030. Het is fijn wonen in Oosterhout. Dat willen we zo houden en ons duurzaam voorbereiden op de toekomst. Tegelijk trekken we bedrijven door onze gunstige ligging en zorgen we daarmee voor werkgelegenheid. En bezoekers kunnen in onze gemeente hun hart ophalen in de prachtige parken en bossen, de historische Heilige Driehoek en bij de vele evenementen. Samen met inwoners, ondernemers, maatschappelijke partners en buurgemeenten kleuren we onze toekomst in. Als jij bij ons komt werken, krijgen we nóg meer voor elkaar!


Functie-eisen

 

  • Minimaal een HBO bachelor diploma in de richting BE of accountancy;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie bij een overheidsorganisatie, bij voorkeur een gemeente;
  • Ervaring met interne controle werkzaamheden op gebied van Jeugd, Buig, TOZO, Omgevingsvergunningen, Investeringen en werkzaamheden rondom de jaarafgrenzing tijdens de jaarrekeningcontrole. 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, In overleg, MBO, Gemeente, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Noord-Brabant, Overheid