Business Analist

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Business Analist
Oude Pekela (standplaats)

Dynamiek, afwisseling en control. Dat zijn wel de belangrijkste elementen van deze interessante functie binnen het financiële hart van de SOLIDUS SOLUTIONS organisatie. Jij voert de regie als het gaat om kostencalculaties en het beheren, analyseren en controleren van de financiële goederenbeweging en de bedrijfseconomische voorraden. Op basis van jouw analyses en zorgvuldige rapportages stel je het management in staat om de juiste beslissingen te nemen om zo de bedrijfsresultaten van 4 productielocaties in Noord-Nederland (onze Mills in Hoogkerk, Oude Pekela, Bad Nieuweschans en Coevorden) verder te optimaliseren.

Over de functie
Als Business Analist heb je een belangrijke functie en ben je verantwoordelijk voor de registratie en analyse van productieactiviteiten en het vertalen daarvan in stuurinformatie voor het management van onze productielocaties. Jij bent aan zet als het gaat om het monitoren van de calculaties die als basis dienen voor de kostprijs en hebt ook een belangrijke adviserende rol richting onze Sales organisatie als het gaat om bijvoorbeeld budgettering.

Een afwisselende en dynamische functie; want het beheer van het kostprijsbestand, het bepalen van grondstof verrekenprijzen, het maken van voor- en nacalculaties en het administratief begeleiden van de grond- en hulpstoffenstroom, behoren ook bij jouw verantwoordelijkheden. Je verzorgt de bijbehorende bedrijfseconomische rapportages en analyses, coördineert en ondersteunt bij de vaststelling van het sales budget en het forecasting proces en wordt in voorkomende gevallen ook ingezet in projectteams.

Als Business Analist assisteer je de plantcontrollers van deze 4 productielocaties bij het opstellen van de maand-, kwartaal- en jaarverslagen en adviseer je over voorkomende financieel administratieve vraagstukken.

In deze functie rapporteer je aan de Senior Controller Mills. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Oude Pekela en maakt deel uit van een enthousiast team van plantcontrollers en financieel analisten die verantwoordelijk zijn voor compliance en verslaglegging van de hele SOLIDUS SOLUTIONS Groep bestaande uit 15 productiebedrijven in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Spanje en Portugal. Als dat voor een startende financial geen inspirerende werkomgeving is!

De functie-eisen
Als Business Analist

  • Heb je een relevante hbo-opleiding (BE, BA of soortgelijk) afgerond en bij voorkeur al enige ervaring opgedaan in een financiële rol in professionele financiële (productie) werkomgeving.
  • Ben je vooral een prettige en pragmatische persoonlijkheid en een uitstekende sparringpartner als het gaat om financieel-economische vraagstukken.
  • Heb je de ambitie om jezelf in verder te ontwikkelen in dynamische private equity omgeving en ga je daarbij een stevige uitdaging niet snel uit de weg.
  • Ben je tenslotte nieuwsgierig, ondernemend en heb je de persoonlijke ambitie om met onze organisatie mee te groeien en jezelf verder te blijven ontwikkelen.


Ons aanbod
Als Business Analist bieden we jou een uitdagende financiële functie in een inspirerende internationale omgeving waarin je samenwerkt met enthousiaste en betrokken collega’s. In ruil daarvoor bieden we een goed arbeidsvoorwaardenpakket, dat bestaat uit een goed startsalaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, opleidingsfaciliteiten, doorgroeimogelijkheden en een prima reiskostenvergoeding. Net als jij heeft onze organisatie ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van maken. Dus denken wij jou ook goede carrièreperspectieven en ontwikkelmogelijkheden te kunnen bieden.

SOLIDUS SOLUTIONS
Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische en verpakkingsmarkt.

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan en wil jij graag een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact! Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Business Analist, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter) of solliciteer via het online sollicitatieformulier. De sluitingsdatum voor deze vacature is 21 september 2020. Kijk voor meer informatie over onze organistie op www.solidus-solutions.com/nl/over-ons/.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Jan Roelof Smit, Senior Controller, via janroelof.smit@solidus-solutions.com of bellen met Mark Kwant via telefoonnummer 06 28969900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Advies/Consultancy, HBO, Compliance, Business analist, Private Equity, Controller, België