Manager financiële -en salarisadministratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij de coachende financiële manager, die medewerkers in hun kracht zet en hierdoor alles uit het een team weet te halen? Heb jij kennis en ervaring met veranderprocessen en word jij enthousiast om met het team te bouwen aan een gemeenschappelijk doel? Ben jij mensgericht, maar weet je dit te combineren met een zakelijke blik? Kom dan werken als financieel manager bij Santé Partners; een grote en betrokken speler in de zorg. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit en een gezonde balans tussen werk en privé van belang is.

Santé Partners heeft voor haar locatie in Tiel een vacature voor een

Manager financiële -en salarisadministratie

Jij als manager financiële- en salarisadministratie:  
geeft leiding aan en coacht medewerkers van de financiële- en salarisadministratie. Dit team geef je ondersteuning bij dagelijkse en operationele werkzaamheden, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. De werkzaamheden gaan via bepaalde richtlijnen en procedures, je bent daarom sterk in structuur aanbrengen en overzicht bewaken. Maand -en jaarafsluitingen brengt hectiek met zich mee, hier kun jij goed mee omgaan en weet sturing te geven aan het team. Je ontwikkelt tactisch beleid en weet dit operationeel door te vertalen naar werkprocessen en procedures binnen Santé Partners en jouw teams. De zorg is een dynamische wereld en altijd in beweging. Voor deze functie zoeken wij dan ook een flexibel persoon die ervaring heeft met veranderprocessen.  Je geeft leiding aan een team van 10 personen. Met een vleugje humor zorg jij ervoor dat de medewerkers graag onderdeel zijn van jouw team 

Kerntaken en verantwoordelijkheden

 • Je ziet toe op de uitvoering van de kwaliteitsmetingen en waarborgt de opvolging van de resultaten.
 • Je beheert de begroting van jouw afdeling en bewaakt de realisatie van productieafspraken/ dienstverleningsovereenkomsten. 
 • Draagt zorg voor de uitvoering van de meerjarenplannen/ jaarplannen en legt hierover periodiek verantwoording af aan de manager Finance & Control.
 • Het bewaken en adviseren over de liquiditeitspositie van de organisatie is ook een wezenlijk onderdeel van jouw takenpakket. 
 • Bevordert en bewaakt dat de medewerkers aan deskundigheidseisen voldoen en je maakt een opleidingsplan.
 • Kan optreden als accountmanager voor eigen eenheid richting lokale financiers en voert onderhandelingsgesprekken. Je onderhoudt op proactieve wijze  contact met de externe partners. 
 • Het stimuleren en coördineren van een effectieve samenwerking met de ondersteunende afdelingen.  

Wat biedt Santé Partners jou?
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring, minimaal €3.196, - en maximaal €4.744, - bruto per maand (FWG 60) op basis van 36 uur. Wij bieden jou ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van 8,33 %. Aanvullend volgt er een CAO verhoging van 3% per juli 2021. Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken. Je krijgt de vrijheid om deze functie in te vullen, zoals jij denkt dat het goed is. Voor en na de files rijden en thuiswerken, is dan ook geen probleem. Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Sante Academie, met een groot aanbod aan cursussen en opleidingen. Daarnaast heb jij ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!  

Wat we nog meer bieden

Werken in vrijheid…
Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

Lekker in je vel...
Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…
Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...
Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!

Wie ben jij?

 • Je hebt een vakgerichte opleiding op HBO niveau met een aanvullende managementopleiding
 • Minimaal 3 jaar managementervaring in de financiële en/of salarisadministratie. Je bent een manager met bedrijfs-en cijfermatig inzicht, analytisch en je hebt kennis van beleid.
 • Kennis van jaarverslaggevingsvereisten en administratieve pakketten zoals AFAS is een pre.
 • Affiniteit met zorg en welzijn is belangrijk, ervaring binnen deze sector niet. Iemand met een frisse blik is zeker welkom.
 • Ontwikkelingen binnen het vakgebied houd je zelfstandig bij en weet deze door te vertalen naar nieuw beleid.
 • Je fungeert binnen de kaders en beleid van het vastgestelde en door jou ontwikkelde jaarplan. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt, daarom zoeken wij een kandidaat die zelfstandig en pro-actief handelt.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden. De in- en externe contacten op diverse niveaus vereisen met name dat je tactvol bent. Je hebt veel inlevingsvermogen en je bent in staat om goed te motiveren. Daarnaast kun je goed luisteren om te kunnen adviseren en draagvlak te verkrijgen.
 • Het kunnen overbruggen van tegenstellingen, omgaan met weerstand en overtuigingskracht zijn van belang bij beleidsadvisering. Verder herken jij je in de volgende persoonlijkheidskenmerken; humor, positief en een aanpakker.

Solliciteren op de functie van Manager financiële -en salarisadministratie
Vind jij het leuk om te bouwen binnen een dynamische organisatie? Dan is deze functie als manager financiële -en salarisadministratie geschikt voor jou! Reageer via de sollicitatiepagina.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem gerust contact op met recruiter Priscilla Klip (06-12821476) of recruitment assistent Mary Solihait (06-10887915) Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Wendy Pellis, Manager Finance & Control a.i. (06-42618599).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Manager, Management, Financieel Management, Tiel, HB


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Noord-Brabant, Financieel Manager