Medewerker Financiële Projecten

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Leystromen heeft voor haar locatie in Rijen een vacature voor een

Medewerker Financiële Projecten
36 uur per week


Leystromen is een woningcorporatie en beheert ongeveer 9.600 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Daarmee zijn we een stevige corporatie in de regio en een bovenlokale partner die ertoe doet. 

We werken aan goede huisvesting voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met een kleine portemonnee. Dat doen we samen met ongeveer 100 enthousiaste collega’s. Dagelijks zetten wij ons in voor het woongenot van onze huurders. 

Leystromen staat midden in de samenleving en wij voelen ons verbonden met de streek en de mensen. We hebben een luisterend oor voor onze samenwerkingspartners en huurders. We betrekken ze actief bij onze plannen en werken samen met hen aan vitale kernen en leefbare wijken. 

Toekomstgericht
Meer dan ooit moeten corporaties hun bestaansrecht bewijzen: doen zij wat ze moeten doen, en doen ze dat op de goede manier? Leystromen bevindt zich dan ook volop in een veranderingsproces. 

Door klantparticipatie en intensieve samenwerking met belanghouders werken wij aan onze maatschappelijke legitimatie en een toekomstgericht Leystromen. Dat betekent ook dat we op een andere manier werken: effectief, efficiënt en eenvoudig, zodat er meer financiële middelen beschikbaar zijn voor maatschappelijke doeleinden. Wij werken in multidisciplinaire, resultaatverantwoordelijke teams. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie. Sleutelwoorden zijn vernieuwen, verbinden en ondernemen. Wij hechten groot belang aan communicatie en samenwerking. 

Team Financiën
Als medewerker financiële projecten ben je samen met een andere collega een resultaatverantwoordelijk team. Je werkt met veel verschillende teams samen, vooral met je collega’s van de financiële administratie, rapportage & analyse en vastgoedmanagement. 

Wat ga je doen als Medewerker Financiële Projecten? 
Je bent verantwoordelijk voor terugkerende financiële projecten zoals de administratieve uitvoering van de jaarlijkse huuraanpassing en de afrekening van de servicekosten. Jij zorgt ervoor dat de cijfers altijd kloppen en je zoekt uit waar eventuele verschillen vandaan komen. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de verzekeringsportefeuille. Dat betekent dat je aanspreekpunt bent bij schades en de afwikkeling daarvan regelt met de verzekeringsmaatschappij. Verder beoordeel je de kwaliteit van de verzekeringsportefeuille en onderzoekt of er verbetermogelijkheden zijn. 

Je beoordeelt ook de WOZ-aanslagen en voer je zo nodig bezwaarprocedures. 

Verder ben je betrokken bij allerlei financiële projecten. Soms lever je een inhoudelijke bijdrage, soms zorg je voor een correcte vastlegging. 

De perfecte collega
Natuurlijk zijn wij op zoek naar de perfecte collega! We verwachten daarom een CV en motivatiebrief waaruit blijkt dat jij de perfecte kandidaat bent om ons team te komen versterken. Je beschikt over de juiste vaardigheden om intensief samen te werken en onze dienstverlening optimaal te ondersteunen en uit te dragen. 

Wat verwachten wij van je? 
Dat je een kritische blik hebt en goed overzicht houdt. Hiermee bewaak je de kwaliteit van de financiële afwikkeling en signaleer je op tijd potentiële risico’s. Dit doe je op een open en transparante manier en je zorgt dat je steeds de juiste collega’s betrekt. 

Verder vragen wij:

 • Afgeronde MBO opleiding richting financiële administratie
 • Boekhoudkundige kennis
 • Ruime ervaring met financieel-administratieve processen
 • Analytische en cijfermatig zeer sterk
 • Goed in staat tot het verzamelen en verwerken van veel en complexe informatie
 • Kennis van en ervaring met bedrijfsverzekeringen
 • Ervaring met projectmatig werken
 • Gevorderde kennis van Excel
 • Proactief, professioneel en collegiaal

Het uitdragen van onze kernwaarden ‘Verbindend en Ondernemend ’ zijn onlosmakelijk verbonden met de functie. 

Je bent werkzaam vanuit standplaats Rijen. 

Wat biedt Leystromen jou? 
Een goed toekomstperspectief, onze intentie is om na een contract van 1 jaar een vast contract aan te gaan. We bieden een goed salaris, je wordt ingeschaald volgens de CAO Woondiensten in schaal F (€ 2.625,- tot € 3.187,-). 

Daarnaast is er een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo vergoeden wij twee derde deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen. We hechten belang aan jouw ontwikkeling. Je krijgt daarvoor per jaar een budget van € 900,- om vrij in te zetten. De sfeer bij Leystromen is informeel. En wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. 

Meer weten? 
Stel je vragen gerust aan

 • Wendy Timmermans, MT-lid 06 10923332
 • Jesse van Antwerpen, HRM-adviseur: 06 57752282


Solliciteren op de functie van Medewerker Financiële Administratie
Herken jij je in dit profiel? En ben je opzoek naar een organisatie waarin SAMENWERKEN met hoofdletters geschreven wordt? Stuur dan uiterlijk zondag 27 september je reactie via onze sollicitatiepagina.

 • Eerste sollicitatieronde: donderdag 8 oktober
 • De tweede gespreksronde: donderdag 15 oktober

Een Belbin-teamrollentest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Financieel Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Financieel Administratief Medewerker, Boekhouding, Boekhoudkunde, Financieel Administratief, mbo, vacature Rijen


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, MBO, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Onroerend Goed, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening, Project Controller