Administrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Gemeente Heerde heeft binnen de afdeling Bestuursondersteuning en –advisering (BS) een vacature voor een

Administrateur
Boekhouder / Administrateur bij gemeente Heerde

Voor 36 uur per week, die zo snel mogelijk in dienst kan treden

Wil jij deze rol binnen onze bruisende organisatie?

Wat houdt de functie van Administrateur/Boekhouder in?

 • Je bent verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden op de financiële administratie;
 • Je stelt de jaarrekening op;
 • Je bent verantwoordelijk voor het balansdossier, overlegt met de concerncontroller en fungeert als aanspreekpunt voor de accountant;
 • Je bent verantwoordelijk voor de aanlevering van stukken en beantwoording van vragen naar onder andere de accountant toe;
 • Je bent achtervang voor de collega’s van de financiële administratie en hebt een overall view over gemaakte memo’s en boekingen.
 • Je bent bereid alle voorkomende werkzaamheden op te pakken in het belang van een goede uitvoering van de gemeentelijke financiën.


Wat vragen wij?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en je beschikt over een relevant diploma op het vakgebied;
 • Je vindt het geen bezwaar om veel operationele zaken op te pakken zoals (bank)boekingen en het opstellen van memo’s;
 • Het is een pré als je handig bent in het gebruik van een financieel systeem zoals Civision Middelen (SAP);
 • Het is ook een pré als je gemeentelijke ervaring hebt als boekhouder binnen een gemeente;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent resultaatgericht, communicatief vaardig, stressbestendig en je kunt goed samenwerken.


Wat biedt Gemeente Heerde jou?
Als medewerker krijg je alle ruimte om initiatief te nemen. We werken op basis van vertrouwen. Waar, wanneer en hoe je werkt bepaal je zelf, zolang je de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt.

Wij bieden afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal €4.048,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (maximaal schaal 9, peildatum 1 oktober 2020). Op basis van kennis en ervaring is een arbeidsmarkttoelage bespreekbaar. De functie is ingepast als Medewerker bedrijfsvoering I, volgens de HR21-systematiek. Daarnaast kent de gemeente uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en een individueel keuzebudget van 17,05%. In eerste instantie bieden we je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met zicht op een vast dienstverband. De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor. De startdatum is bij voorkeur zo snel mogelijk.

De gemeentelijke organisatie bestaat uit zo’n 160 medewerkers, verdeeld over vijf afdelingen. Eigenaarschap en samenwerken zijn belangrijke kernbegrippen. De klant staat voor ons centraal. Daarom werken wij omgevingsbewust en ondernemend. 

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan Vinke of Rudi Kamp, collega’s team Financiën, telefoonnummer 0578-699494.

Solliciteren op de functie van Administrateur
Je sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 21 september via onze sollicitatiepagina. De gesprekken staan gepland op maandagmiddag 28 september.

‘Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit en (talent)ontwikkelmogelijkheden voorop staan. We streven als organisatie naar een personele samenstelling die een afspiegeling is van de inclusieve samenleving’.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Boekhouder, Administrateur, Administratief Medewerker, Financieel Administratief Medewerker, Finance, Financieel, Boekhoudkunde, Financiële Administratie, Overheid, Gemeente


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Crediteuren Administratie, Debiteuren Administratie, Gelderland, Overheid