Senior Belastingadviseur - Manager

Bedrijfsomschrijving

Deze uitdagende vacature is beschikbaar bij een groot regionaal accountantskantoor met diverse vestigingen in Brabant, Zeeland en Limburg. Het kantoor heeft een goede naamsbekendheid en beschikt over een gevarieerd en uitdagend klantenportefeuille. Jouw team is ambitieus en op zoek naar een charismatische manager die vol energie de afdeling aan kan sturen, coachen en motiveren.

Functieomschrijving

Als manager van de belastingadviespraktijk geef je sturing aan de fiscale teams (Belastingadviseurs) die in de regio Zuid Brabant vallen. Als Senior Belastingadviseur en manager houd je interne processen en de efficiëncy goed in de gaten, daarnaast ben je aanspreekpunt voor de key accounts en zit je regelmatig aan tafel met klanten in het grotere mkb segment. Je bent het fiscale gezicht van de regio en begeeft je daarom in netwerken, zodat (potentiële) klanten je weten te vinden. Je neemt daarnaast een pro actieve houding aan met betrekking tot beleidsmatige taken. 

Functie-eisen

In de functie van Senior Belastingadviseur / manager herken jij je in het onderstaande profiel:

  • Charismatische manager met afgeronde fiscale opleiding op universitair niveau
  • Ruime ervaring in een zelfstandige adviesrol als (Senior) Belastingadviseur met leidinggevende taken
  • Je beschikt over overtuigingskracht, mensenkennis, senioriteit en een pro actieve houding
  • Je weet mensen aan je te binden en geeft op een motiverende wijze leiding aan je team
  • Je bent toe aan een nieuwe uitdaging op hoog niveau.
  • Woonachtig in Brabant.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Senior Belastingadviseur / Manager Fiscale Praktijk. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-manager-teamleider en/of http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Tags: manager, teamleider, belastingadviseur, fiscalist, fiscale praktijk, belastingadviespraktijk, groot accountantskantoor, team zuid, accountancy, fiscaal, Brabant, Eindhoven.

Wij bieden

>€ 5000,00 bruto per maand op fulltime basis, leaseauto en participatie.

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Senior Belastingadviseur - Manager of solliciteer online op de vacature Senior Belastingadviseur - Manager.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, 3-5 jaar, Belasting, € 5.000 - € 7.000, Belastingadviseur, Noord-Brabant