Business Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
(Sluitingsdatum: 03-09-2020 om 10:00 uur) Als Business Controller adviseer en ondersteun je het management en de zorgbesturen bij de planning en control cyclus. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan het zorgverkoop proces. Je legt verbinding tussen het primaire proces en de (financiële) bedrijfsvoering en je signaleert proactief risico’s en kansen rondom de bedrijfsvoering.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.


Functieomschrijving

Startdatum:01-10-2020
Einddatum:31-03-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:36
Sluitingsdatum: 03-09-2020 om 10:00 uur

Als Business Controller adviseer en ondersteun je het management en de zorgbesturen bij de planning en control cyclus. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan het zorgverkoop proces. Je zorgt voor scherpe analyses waardoor je kansen en risico’s als eerst signaleert. Hiermee draag je concreet bij aan de strategische besluitvorming binnen het ziekenhuis. Door je vooruitziende blik zorg je er samen met je partners voor dat de doelstellingen worden gehaald en de organisatie in control blijft. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijke bedrijfskundig managers, de zorgbesturen en de overige ondersteunende afdelingen. Je houdt ontwikkelingen in het vakgebied scherp in de gaten en je neemt jouw collega’s mee in de kennisdeling en ontwikkeling binnen de zorg.

Werkzaamheden:

  • Leggen van verbindingen tussen het primaire proces en de (financiële) bedrijfsvoering;
  • Proactief signaleren van risico’s en kansen rondom de bedrijfsvoering;
  • Het opstellen van de begrotingen en prognoses;
  • Financiële onderbouwing van business cases;
  • Verstrekken van analyses van financiële- en bedrijfsvoeringsgegevens t.b.v. het sales proces;
  • Verstrekken van periodieke stuurinformatie en bijbehorende analyse;
  • Voorbereiden  en analyseren van gegevens ten behoeve van het zorgverkoop proces.

Organisatie

Gelre Ziekenhuizen is een groot topklinisch ziekenhuis met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikken we over buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Hiermee zijn we één van de grotere ziekenhuizen in Nederland. Wij bieden een breed palet aan onderzoek, diagnosestelling en (na)behandeling. 
Gelre Ziekenhuis heeft de status STZ: Stichting Topklinische opleidingsZiekenhuizen. We onderscheiden ons door de steeds de voorhoede positie te kiezen met patiëntgericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. Daarnaast richten wij ons op de kernthema’s innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.
De afdeling business control valt onder de directie Financiën evenals de afdelingen Financial control en Zorgcontrol. De afdeling Financial Control richt zich met name op de financiële administratie. Zorg Control houdt zich bezig met de rechtmatigheid en juistheid van de registratie.


Functie-eisen
  • WO opleiding aangevuld met RC of RA;
  • Minimaal 3 - 5 jaar ervaring in de functie van Business Controller of accountant in de afgelopen 8 jaar;
  • Minimaal 3 - 5 jaar ervaring in de functie van Business Controller of accountant in de afgelopen 8 jaar in de ziekenhuisbranche met medische clusters en/of het zorgverkoopproces.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, In overleg, MBO, 5-10 jaar, Controlling, Utrecht, Business Controller, Financiele Administratie, Gelderland, Financieel Adviseur, Overheid