Financieel Projectleider Sociaal Domein

(Sluitingsdatum:02-09-2020 om 09:00 uur) Als financieel projectleider ben jij het aanspreekpunt voor financiële vraagstukken binnen het sociaal domein. Daarnaast lever je een pro-actieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering  van processen en producten binnen het team van adviseurs.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie. U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat u altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.


Functieomschrijving

Startdatum: 1-10-2020 t/m 31-3-2021
Einddatum: 31-3-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week:32
Sluitingsdatum: 02-09-2020 om 09:00 uur

De gemeente Amersfoort is op zoek naar een financieel projectleider binnen het sociaal domein.

Voor financiële vraagstukken en dossiers ben jij met andere de strategisch adviseur het primaire aanspreekpunt van de afdelingsmanager Samen Leven en zijn (account)managers bij het doorlopen van de hele jaarlijkse planning- en controlcyclus. Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het hele speelveld van het sociaal domein (Wmo, Jeugd, Beschermd Wonen, Re-Integratie, Sociale Werkvoorziening, Participatiewet en Minimabeleid) en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken.  Je levert een pro-actieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering  van processen en producten binnen het team Adviseurs. Het bestendigen van het project basis op orde in het sociaal domein, zowel aan de kant van de begroting als in de realisatie, maakt hiervan een belangrijk onderdeel uit. Je onderhoudt in- en externe contacten en neemt deel aan in- en externe overleggen met verbonden partijen.

Je bent een adviseur die analytisch denkt en complexe materie snel weet te doorgronden en inzichtelijk voor anderen kan maken. Je toont de creativiteit om vernieuwende ideeën te ontwikkelen en initiatieven te nemen en je durft scherp aan de wind te zeilen. Verder ben je een sterke persoonlijkheid met natuurlijke overtuigingskracht. Je werkt zorgvuldig, doortastend en pragmatisch en je hebt een collegiale en flexibele instelling. Tijdens het gesprek met de kandidaat voor de opdracht besteden wij ook aandacht aan deze competenties.


Functie-eisen
  • HBO/WO opleiding;
  • Minimaal 3 jaar recente werkervaring als financieel adviseur bij een 50.000+ gemeente;
  • Minimaal 3 jaar recente werkervaring bij een 100.000+ gemeente;
  • Ervaring met het financiële pakket Decade;
  • Minimaal 4 jaar ervaring binnen een overheidsinstelling (bij voorkeur een 100.000 + gemeente)  met het zelfstandig adviseren van afdelingsmanagers en beleidsmedewerkers op financiële vraagstukken op het gebied van het sociaal domein;
  • Ervaring binnen het sociaal domein met de velden Wmo, Jeugd, Beschermd Wonen, Re-Integratie, Sociale Werkvoorziening, Participatiewet en Minimabeleid.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Overheid