Salarisadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bollard Accountants & Belastingadviseurs heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een
 

Salarisadministrateur
20 uur


Over de functie van Salarisadministrateur
Ons kantoor is op zoek naar een Salarisadministrateur voor 20 uur per week. Binnen ons kantoor met 21 personen, werk je in deze functie in een team van 3. Jullie zijn verantwoordelijk dat al onze klanten met een personeelsadministratie in alle opzichten meer dan voortreffelijk worden bediend. Door jouw activiteiten zorg je ervoor dat de medewerkers van uiteenlopende organisaties hun salaris juist en tijdig ontvangen. Je bent verantwoordelijke voor de verwerking van personeelsgegevens voor de werkgevers. Persoonlijke aandacht staat altijd voorop wanneer je de cliënt volledig ontzorgt op het gebied van salarissen. Kortom: jij bent onmisbaar voor ze! 

Je verzorgt reguliere werkzaamheden waarbij je denkt aan maandelijkse loonstroken, aangiften loonheffingen, opgaven pensioenfondsen, pro forma salaris-berekeningen en afstemmingen met o.a. het UWV. 

Jouw profiel
Opleiding: MBO
Diploma: PDL 
Werkervaring: 2-5 jaar 
Soortgelijke werkervaring op een administratie of accountantskantoor is een pré. 
Ook ervaring met NMBRS is een pré. 

Persoonlijke eigenschappen:

  • nauwkeurig
  • vakkundig
  • contactuele vaardigheden
  • cliëntgericht
  • kunnen samenwerken
  • resultaatgericht


Positie: legt verantwoording af aan Hoofd Salarisadministratie. 

Wat biedt Bollard jou? 
Wij zijn een dynamisch en sfeervol kantoor, binnen ons team heerst een collegiale en informele werksfeer. In ons ruim 20 jarig bestaan zijn wij inmiddels uitgegroeid naar een volwaardig, dienstverlenende organisatie. Wij zijn een laagdrempelig kantoor waar de klant makkelijk binnenloopt en waar ze ten alle tijden dicht bij de klanten staan. Door de platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort en kunnen we flexibel werken en snel inspelen op de wensen van de klanten. Wij zijn op zoek naar een ster voor de langere termijn! Iemand die er blij van wordt om klanten met personeelsvraagstukken te ontzorgen. Je bent niet bang klanten op te bellen. Wij investeren in onze medewerkers en wij bieden dan ook uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. 

Aanbod: Salaris € 2.600 - € 3.100 op Fulltime basis van 40 uur. Naast pensioenregeling goede arbeidvoorwaarden, zeer prettige en informele werksfeer, mogelijkheid tot professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Solliciteren op de functie van Salarisadministrateur
Wij nodigen je graag uit te reageren via onze sollicitatiepagina. Voor nadere informatie of sollicitaties kan je contact opnemen met Bas Dalmulder via de mail op dalmulder@bollard.nl. Ook op de website is nadere informatie te vinden (www.bollard.nl). 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Salarisadministratie, Salarisadministrateur, Financieel Medewerker, Medewerker Financiële Administratie, Administratief Medewerker


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Zuid-Holland, Salaris Administratie