HR & Payroll Trainee

Wat gaan wij doen?

Wij gaan starten met iets nieuws, namelijk de Sigma Academy. Waarom? Om jou en onszelf verder te brengen. Wij gaan zorgen voor de ideale combinatie tussen werken en leren én gaan jou klaarstomen voor een vliegende start van jouw professionele carrière. Als HR & Payroll Trainee doe je ervaring in de praktijk op met collega’s op het kantoor waar jij werkt, namelijk Breda, Goes, Rotterdam, Terneuzen of Tholen. Je theoretische kennis doe je op tijdens onze in-company trainingen op ons nieuwe kantoor in Breda, gemiddeld één keer per twee weken. We starten vrijdag 4 september 2020 met een traineeship dat 2 jaar duurt. De focus ligt zowel op jouw persoonlijke, als professionele groei.

Wie ben jij?

Jij bent op zoek naar iets nieuws. Je hebt een afgeronde Associatie Degree of hbo-opleiding of in ieder geval hbo-denkniveau en bent ambitieus genoeg om iedere dag in jezelf te investeren. Verder ben je:

  • Nauwkeurig en cijfermatig goed onderlegd;
  • Dienstverlenend;
  • Communicatief vaardig.

Hoe ziet een traineeship eruit?

Je start als HR & Payroll Trainee meteen met werken in de praktijk. Daarnaast volg je intern vakgerichte opleidingen, namelijk PDL en VPS. Voor beide opleidingen doe je examen bij een onafhankelijk instituut en ontvang je, na succesvolle voltooiing, de landelijk erkende diploma’s. Ook krijg je training in de meest gangbare applicaties in de payrollbranche. We vinden het ook belangrijk dat je jouw soft skills verder ontwikkelt. Hiervoor volg je een aantal trainingen. Het studietraject in combinatie met je werkzaamheden zorgen ervoor dat je je in sneltreinvaart klaar stoomt tot de payroll professional van de toekomst. Zodra je start krijg je 29 vakantiedagen, een salaris tussen de €1.850 en €2.300 euro bruto per maand, een aantrekkelijke studieregeling en een gunstige reiskostenvergoeding.

Wat ga jij doen?

Je gaat ervoor zorgen dat medewerkers van tal van mkb-organisaties krijgen waar ze recht op hebben, namelijk salaris. Aangezien je je begeeft op het gebied van HR & payroll, fungeer je als aanspreekpunt inzake het salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket van medewerkers. Je houdt rekening met regelingen die gelden bij een organisatie en kan hier vragen over beantwoorden. Centraal staan de maandelijkse of vierwekelijkse salarisadministraties voor jouw klanten. Je verwerkt diverse mutaties en staat in contact met de verschillende instanties zoals de Belastingdienst, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Geheel niet onbelangrijk; je hebt kennis over de sociale wetgeving en de drive om gegevens actueel te houden in het personeelssysteem.

Naast dat er gezorgd wordt dat salarissen tijdig en correct worden uitbetaald ben je bij veel meer zaken betrokken. Tijdens het werk leer je de fijne kneepjes van het vak. Zo kan je bezig zijn met complexe processen die op dit gebied spelen bij onze klanten. Denk hierbij aan het ondersteunen bij een beleidswijziging of een reorganisatie, maar ook het doorvoeren van de gevolgen van een wetswijziging.

Wil jij een traineeship dat zich uitbetaalt?

Overtuig ons en maak het verschil. Reageer vóór 6 juni en druk op ‘Solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze selectieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Sander Verbraak.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, < 1 jaar, Fulltime, € 1.500 - € 2.000, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, Administratief Medewerker, Zeeland, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Medewerker