Agrarisch klantadviseur

Voor ons full service kantoren in Goes (en Breda) op zoek naar een Agrarisch klantadviseur.

Wie ben jij?
Als Agrarisch Klantadviseur ben je hét gezicht voor onze agrarische klanten. Vanuit je bedrijfseconomische kennis en agrarische ervaring denk je met de klant mee over de optimalisering van zijn bedrijfsvoering. Je analyseert bedrijfsgegevens, marktbewegingen en ontwikkelingen binnen de agrarische sector. Met al deze informatie kom je tot passende adviezen ten aanzien van de bedrijfsstrategie en de toekomst van de klant. Door een combinatie van sociale vaardigheden en vakkennis lukt het jou om op basis van onuitgesproken klantvragen adviesmogelijkheden te signaleren.

Bovendien ben je met al deze informatie in je broekzak ook de spin in het web van onze interne organisatie, waardoor je de nodige samenwerkingen kunt organiseren en de dienstverlening nog beter gestroomlijnd wordt.

In de rol van Agrarisch Klantadviseur ben je niet alleen belangrijk voor de toekomst van onze klant; ook wij gaan voor een succesvolle en toekomstbestendige samenwerking. We zien daarom graag een leergierige, ambitieuze collega die we kunnen helpen ontwikkelen en die we blijvend kunnen uitdagen.

Ben jij de collega die we zoeken?

  • Je hebt een financieel-economische vooropleiding op minimaal hbo-niveau, aangevuld met een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Een afgeronde AA-opleiding is een pre;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en spreekt de taal van de Agro-ondernemer. Je hebt het juiste gevoel en beleving bij deze sector;
  • Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de agrarische sector;
  • Je dient met verschillende vakdisciplines binnen onze organisatie samen te werken. We zoeken dan ook een teamplayer.

Wie zijn wij?
Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met circa 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!
Druk op de ‘Solliciteren Button’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Sander Verbraak. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Koen Laseroms via 06 10 88 48 62.

Vakmanschap en vooruitgang bij Schipper Accountants 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, Accountant AA, HBO+, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Corporate Finance, Zeeland, Noord-Brabant